Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σκέφτεται ένσταση η ΑΕΚ! – Μπέος: Πήγα στα αποδυτήρια για να πάρω ένα χάπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε πως πήγε στα αποδυτήρια επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ τόνισε πως δεν μπορεί η ΑΕΚ να κάνει ένσταση γιατί δεν έχει γραφτεί τίποτα στο φύλλο αγώνα. Σκέφτονται την ένσταση στην “Ένωση”. Δείτε τι αναφέρει ο κανονισμός.

Από το ραδιόφωνο το έμαθαν στην ΑΕΚ!

Αφέθηκε ελεύθερος ο Μπέος

Ο Αχιλλέας Μπέος με δηλώσεις στον Nova Σπορ FM 94,6 υποστήριξε σχετικά με την… επίσκεψη του στα αποδυτήρια: “Αισθάνθηκα μια αδιαθεσία και πήγα στα αποδυτήρια. Ο Εισαγγελέας έκρινε ότι δεν έπρεπε να πάω. Θεωρώ ότι η υγεία είναι πάνω από όλα. Πήγα να πάρω ένα χάπι στα αποδυτήρια”.

 
Παράλληλα για το ενδεχόμενο ένστασης της ΑΕΚ τόνισε: “Για να κάνεις ένσταση πρέπει να έχει γραφεί κάτι στο φύλλο αγώνα. Από την στιγμή που δεν γράφει τίποτα αυτό, τελείωσε”.
 
Ωστόσο οι άνθρωποι των “κιτρινόμαυρων” εξετάζουν το ενδεχόμενο να καταθέσουν ένσταση στηριζόμενοι στο άρθρο 19 (παράγραφος 5) του κανονισμού, ο οποίος αναφέρει: “Απαγορεύεται η είσοδος στους αγωνιστικούς χώρους και η συμμετοχή στον αγώνα φυσικού προσώπου που έχει τιμωρηθεί με οποιαδήποτε άλλη ιδιότητα (εφόρου, προπονητή, φυσικοθεραπευτή κτλ). Τυχόν συμμετοχή είναι αντικανονική και σε περίπτωση ένστασης εφαρμόζεται η διάταξη του άρθρου 23 παρ. 11. Τυχόν είσοδος άλλου τιμωρημένου προσώπου (εκτός ποδοσφαιριστών) έχει ως συνέπεια, σε περίπτωση ένστασης ή καταγγελίας, την απώλεια του αγώνα για την υπαίτια ομάδα”.

Νίκη Ευρώπης για τον Ολυμπιακό Βόλου – Σύλληψη και νοσοκομείο για Μπέο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε