Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σκέφτεται να φύγει ο Φερέιρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Τα όσα έγιναν στον Βόλο έχουν φέρει στα όρια του Πορτογάλο τεχνικό του Παναθηναϊκού, που σε συνδιασμό με το αβέβαιο μέλλον στα διοικητικά της ομάδας, σκέφτεται να αποχωρήσει μετά το τέλος των πλέι-οφ.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, η οποία τον έχει κουράσει, αναφερόμενος στη διαιτησία και τη συμπεριφορά στα γήπεδα, δείχνουν ότι ο Πορτογάλος είναι προβληματισμένος, από όσα έχει δει στα ελληνικά γήπεδα.
Εκτός από τα παραπάνω, όμως ο Πορτογάλος προβληματίζεται και για την επόμενη μέρα του τριφυλλιού αφού γνωρίζει πως έχει η κατάσταση στα διοικητικά, ενώ όλα δέίχνουν πως η οριστική απόφαση θα παρθεί μετά τα πλέι-οφ με την τελική κατάταξη της ομάδας να παίζει τον ρόλο της.
 
Σε ότι αφορά την προετοιμασία των “πρασίνων” ενόψει των πλέι-οφ ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θέλει να κάνουν οι παίκτες του δυνατό πρόγραμμα, σαν μίνι προετοιμασία, ώστε να είναι σε όσο μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Τα αποτελέσματα της επιλογής αυτής του Πορτογάλου τεχνικού θα φανούν όταν ξεκινήσει το μίνι πρωτάθλημα με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό Βόλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε