Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκέφτονται να τα παρατήσουν οι Αγγελόπουλοι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η οργή του κόσμου και η απώλεια ενός ακόμη πρωταθλήματος έχουν απογοητεύσει τα αδέλφια που σκέφτονται ακόμη και την περίπτωση αποχώρησης από την ΚΑΕ.

Οι οργανωμένοι οπαδοί εξέφρασαν μέσω τηλεοπτικής εκπομπής τη δυσαρέσκεια τους για τον τρόπο που ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος χειρίζονται το τμήμα μπάσκετ.

Όλοι αναγνωρίζουν την τεράστια προσφορά τους, όταν ανέλαβαν τις τύχες της ΚΑΕ το 2004 και έριξαν ένα… καράβι λεφτά για να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν μπόρεσαν όμως, σύμφωνα και με τα όσα είπαν οι οπαδοί, να ελέγξουν το παρασκήνιο του μπάσκετ, αφήνοντας την ομάδα απροστάτευτη.

Με ανακοίνωση της η Θύρα 7 στήριξε τα αδέλφια

Οι Αγγελόπουλοι δεν έχουν μιλήσει μετά τους τελικούς. Δεν αντέδρασαν ούτε για τα όσα έγιναν στο τέλος του 4ου τελικού. Το σίγουρο είναι ότι έχουν απογοητευτεί από όλη την κατάσταση και σκέφτονται να φύγουν.

Το σίγουρο είναι ότι ακόμη κι αν μείνουν δεν πρόκειται να κάνουν σπατάλες. Όλα δείχνουν ότι το μπάτζετ θα μικρύνει κι άλλο μιας και είδαν ότι και όταν έδωσαν πολλά λεφτά αποτέλεσμα δεν είδαν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε