Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Σκληρή ανακοίνωση κατά Πλεύρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός Βόλου, μία από τις ομάδες που φέρονται μπλεγμένες στην υπόθεση με τους “στημένους” αγώνες”, εξέδωσε ανακοίνωση και επιτίθεται στον Θανάση Πλεύρη που δημοσιοποίησε τα 27 ματς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου:

“Σχετικά με τις χθεσινές, δήθεν αποκαλύψεις του συμπαθέστατου κατ’ άλλα κ. Αθανάσιου Πλεύρη, η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ πραγματικά λυπάται που σήμερα στο ελληνικό κοινοβούλιο υπάρχουν βουλευτές του δικού του επιπέδου. Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης, για χάρη της δημοσιότητας χρησιμοποιεί πολιτικούς λαϊκισμούς ισοπεδώνοντας ιστορίες και πρόσωπα, χωρίς την παραμικρή ένδειξη, παρεμβαίνοντας μάλιστα ακόμη και στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης.

Ο κ. Πλεύρης κάνει τεράστιο λάθος αν νομίζει ότι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο θα θυσιαστεί για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από τα τεράστια οικονομικά και μη προβλήματα, που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας.

Κλείνοντας, ο Ολυμπιακός Βόλου και ο πρόεδρος του Αχιλλέας Μπέος τίθενται στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης και όλων των θεσμικών οργάνων ώστε να συμβάλλουν στο έργο τους, να γίνουν πολύτιμοι αρωγοί στη διαλεύκανση της υπόθεσης και αν υπάρχουν εμπλεκόμενοι, να οδηγηθούν ακόμη και στη φυλακή.

Τέλος, καλό είναι όλοι εμείς που αγαπάμε το άθλημα και ιδιαίτερα εσείς που εργάζεστε και ζείτε από αυτό (δημοσιογράφοι) να σταματήσετε να ρίχνετε λάσπη και να αναπαράγετε αθλιότητες, από όπου κι αν προέρχονται. Έφτασε ο καιρός να προστατέψετε το πιο δημοφιλές άθλημα στον κόσμο, το ποδόσφαιρο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε