Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση Αλαφούζου σε Κόκκαλη – “Με τα λεφτά του ελληνικού λαού…”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Άμεση και σε υψηλούς τόνους ήταν η απάντηση του επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην τοποθέτηση του πρώην προέδρου του Ολυμπιακού για το πως κατακτούσαν τα πρωταθλήματα οι “ερυθρόλευκοι”.

«Γιατί τέτοιος πανικός; Φοβάστε την Παναθηναϊκή Συμμαχία; Έχετε συνηθίσει να κινήστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι; Τόσο πολύ φοβάστε το φως;», ήταν το πρώτο τιτίβισμα-απάντησή του Γιάννη Αλαφούζου.

«Με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού… Με την σπείρα της διαπλοκής που υπηρέτησε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατέστρεψαν…», ήταν το σχόλιό του σε παρατήρηση κάποιου πως δεν απαντά στα όσα είπε ο Σωκράτης Κόκκαλης για το γήπεδο, τους παίκτες ως τη μεγάλη διαφορά Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού, για να συμπληρώσει: «Πάντως τους μεγάλους ποδοσφαιριστές εμείς τους σεβόμαστε»!

Στο σχόλιο ενός οπαδού: “Δεν γίνεται να χρωστούν 40 εκ. και να παίρνουν κάθε χρόνο την αδειοδότηση…”, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ απάντησε: «Μην μπερδεύουμε τον Ολυμπιακό! Είναι σοβαρός αντίπαλος! Απλά θέλουμε να τον αντιμετωπίζουμε στα ίσια όχι στις παράγκες!»

Για την Παναθηναϊκή Συμμαχία, τέλος είπε πως «Όσο πιο πολλοί Παναθηναϊκοί αγκαλιάζουμε την Παναθηναϊκή Συμμαχία τόσο μεγαλώνει η δύναμή μας. Πρέπει να αντισταθούμε. Η ισχύς έν τη ενώσει», ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως τα διαρκείας για τη νέα σεζόν θα είναι φτηνότερα.


Αναλυτικά όσα είπε υποστήριξε αρχικά ο Αλαφούζος στην εκπομπή “Δίκη στον ΣΚΑΪ”

Η απάντηση του Σωκράτη Κόκκαλη στον Γιάννη Αλαφούζο

Πίντο: Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε