Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Σκληρή απάντηση Κόντη σε οπαδική εφημερίδα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης φερόταν σύμφωνα με δημοσίευμα να έχει πολύωρο ραντεβού με τον Νικόλα Πατέρα, κάτι που ο ίδιος διαψεύδει κατηγορηματικά και μάλιστα απειλεί με μηνύσεις!

Η γραπτή δήλωση του Γιάννη Κόντη για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Γαύρος”:

“Παρά τις προσπάθειες που κάνουμε όλοι οι ευρισκόμενοι στον ΑΡΗ, για διατήρηση ήρεμου κλίματος παραμονές σημαντικών αγώνων για την ομάδα μας, και αναφέρομαι χαρακτηριστικά στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, καθημερινά παρατηρούνται προσπάθειες κάποιων για το αντίθετο και με σκοπό να δυναμιτίσουν το καλό κλίμα που επικρατεί αυτή την στιγμή.
Πιο συγκεκριμένα, το συλλογικό έντυπο του Ολυμπιακού, με την επωνυμία ΓΑΥΡΟΣ και φίλα προσκείμενα στον Ολυμπιακό σάιτ, αναφέρουν σήμερα ότι ο Γιάννης Κόντης ήταν χτες(ή προχτές) στο γραφείο του Νίκου Πατέρα επί τρείς ώρες και μιλούσαν σε ανοικτή ακρόαση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ κ. Αθανάσιο Αθανασιάδη, προετοιμαζόμενοι για το παιχνίδι του Σαββάτου.
Επειδή λοιπόν οι απληροφόρητοι συντάκτες του εν λόγω κειμένου, δεν γνώριζαν ότι ο Γιάννης Κόντης βρισκόταν στην Γενεύη από την Δευτέρα, σε συνέδριο της Ευρωπαικής Ενωσης Ποδοσφαιρικών Ομάδων, μαζί μάλιστα με τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού κ.Καραχάλιο και Γιαννίκο (!!!) σκαρφίστηκαν αυτό το δημοσίευμα, για τους δικούς τους σκοπούς, αλλά βέβαια εκτέθηκαν από τα ίδια τα γεγονότα.

Αυτό βέβαια είναι κάτι που συμβαίνει συνέχεια με πρωταγωνιστή το συγκεκριμένο έντυπο, που κατά καιρούς εφευρίσκει διάφορα ψέματα πάντα με στόχο να πληγεί ο ΑΡΗΣ και ο Κόντης προσωπικά.
Είναι απορίας άξιο, το πώς οι συγκεκριμένοι συντάκτες, θεωρούν ότι οι οπαδοί του ΑΡΗ στους οποίους έμμεσα απευθύνονται, θα πιστέψουν αυτά τα δημοσιεύματα .
Είναι επίσης απορίας άξιο, το πώς κατόρθωσε ο εφευρέτης του ρεπορτάζ, να ευρίσκεται στα γραφεία του Νίκου Πατέρα, και να παρευρίσκεται μαζί με τα άτομα που αναφέρει την ώρα που αυτοί δήθεν συνομιλούσαν με ανοικτή ακρόαση με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Αλλά προκαλεί μεγαλύτερη απορία το σκεπτικό του συντάκτη του συγκεκριμένου κειμένου ,και οι λόγοι για τους οποίους ο εν λόγω σύγχρονος Μινχάουζεν ,έγραψε το κείμενο αυτό. Όπως επίσης είναι γνωστό ότι ο Κόντης δεν έχει κρύψει ότι τον Νίκο Πατέρα επισκέπτεται όποτε του δοθεί η ευκαιρία, όπως άλλωστε τον επισκέπτονταν μέχρι πρόσφατα και άλλοι φίλοι του .
Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή η νέα και ατιμώρητη μορφή δημοσιογραφίας και να επιληφθεί η δικαιοσύνη ειδικά σε θέματα προσβολής προσωπικότητας και σε ό,τι ίσως επιφέρει κίνδυνο διατάραξης του φίλαθλου πνεύματος. Ο Γιάννης Κόντης έχει στην διάθεση του πάρα πολλά συκοφαντικά δημοσιεύματα της εν λόγω εφημερίδας, τα οποία και θα καταθέσει στον εισαγγελέα συνοδευόμενα με τις κατάλληλες αγωγές.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε