Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

“Σκληρή” απάντηση Τζίγγερ σε Πατέρα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο Νικόλας Πατέρας, χαρακτηρίζοντας τον “ενορχηστρωτή της διχόνοιας”.

Ο “πόλεμος” στον πολυμετοχικό (;) Παναθηναϊκό δεν έχει τελειωμό. Ο Νικόλας Πατέρας με δηλώσεις του το μεσημέρι είπε μεταξύ άλλων ότι αν αυτός ήταν στη θέση του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα είχε φύγει από την ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δεν άφησε ασχολίαστα τα όσα είπε ο πρώην πρόεδρος της ομάδας και με γραπτή του δήλωσε είπε:

“Συζητήσαμε σήμερα στη συνεδρίαση του ΔΣ  τα τρέχοντα ζητήματα που αφορούν στην λειτουργία της ομάδας αλλά και στην προγραμματισμένη ΑΜΚ. Είναι γεγονός ότι αγωνιστικά η ομάδα φέτος ενισχύθηκε ουσιαστικά και οι απαιτήσεις και προσδοκίες όλων μας είναι πολύ υψηλές. Είναι δύσκολο για την ομάδα ωστόσο, να μένει ανεπηρέαστη από μια ανοιχτή προσπάθεια υπονόμευσής της πριν ακόμα ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί ότι αυτή η προσπάθεια εκπορεύεται από πρόσωπα μέσα από τoν  Παναθηναϊκό. Οι ενορχηστρωτές της διχόνοιας αντιμετωπίζουν το ζήτημα της ενότητας με απροκάλυπτη υποκρισία. Έχουν επιλέξει συνειδητά τη δημιουργία ενός νέου κύκλου εσωστρέφειας βάζοντας τους ιδιοτελείς τους σκοπούς πάνω από το συλλογικό συμφέρον. Είναι χρέος όλων μας να προασπίσουμε την ηρεμία, την ομαλή λειτουργία και τα συμφέροντα της ομάδας. Σε ό, τι με αφορά, είναι υποχρέωση μου να εξασφαλίσω το ευρύτερο καλό του συλλόγου, μακριά από σκοπιμότητες, και αυτό θα πράξω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε