Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Σκόκο: Ας τους περιορίσει κάποιος – Η βία βλάπτει το Ελληνικό ποδόσφαιρο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αργεντινός που πρόσφατα έξω από το σπίτι του άγνωστοι τοιποθέτησαν γκαζάκια, εξέφρασε την απογοήτευση του για τα φαινόμενα βίας στην Ελλάδα.

Νέος πρόεδρος στην ΑΕΚ (;) – Ο Χαντζής βάζει 2 εκ. ευρώ για να μπει στην Ένωση

Άλλος ένας ξένος παίκτης που αγωνίζεται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δηλώνει απογοητευμένος από την κατάσταση και ζητάει άμεσα να αλλάξουν τα πράγματα.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στο Βήμα της Κυριακής, ο Νάτσο Σκόκο μίλησε…

Για τα επεισόδια στην Τούμπα και τα γκαζάκια:
“Το συναίσθημα που με κυρίευσε σε αυτά τα δύο περιστατικά δεν ήταν ο φόβος, αλλά η αγανάκτηση. Είναι άμεση η ανάγκη να καταλάβει ο κόσμος ότι μόνο κακό προκαλεί με τέτοιες πράξεις. Αυτό που καταφέρνει είναι να διώχνει σημαντικούς παίκτες από τη χώρα και να δυσκολεύει αφάνταστα την απόφαση ποιοτικών ποδοσφαιριστών να έρθουν στην Ελλάδα. Ας τους περιορίσει κάποιος, βλάπτουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.”

Για το αν υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο θα επιθυμούσε να μείνει στην Ελλάδα:
“Μου αρέσει το πάθος που έχουν οι Έλληνες για το ποδόσφαιρο. Αρκεί αυτό να μην διοχετεύεται σε πράξεις άσχημες, να μην μετουσιώνεται σε βία.”

Για την παραφιλολογία ότι επιλέγει αγώνες:
“Υπάρχουν παιχνίδια στα οποία ένας ποδοσφαιριστής δεν θα έχει καλή απόδοση, δεν θα περάσει η μπάλα από τα πόδια του όσο πρέπει. Το να λέγεται ότι ένας ποδοσφαιριστής, εν προκειμένω εγώ, επιλέγει αγώνες είναι αντιεπαγγελματικό και προσβλητικό για το άτομό μου. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στις αναλύσεις μας και να μην απλοποιούμε τόσο πολύ τα πράγματα για ένα τόσο περίπλοκο άθλημα όπως το ποδόσφαιρο.”

Για το ενδιαφέρον της Ζενίτ:
“Έχω ξαναπεί πολλές φορές ότι ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να σκέφτεται συνέχεια την εξέλιξή του. Κατά συνέπεια θα μου άρεσε ο επόμενος σταθμός στην καριέρα μου να είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου. Από εκεί και πέρα η Ζενίτ είναι πλέον μια δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει έναν εξαιρετικό προπονητή. Τούτη τη στιγμή, πάντως, έχω το μυαλό μου μόνο στην ΑΕΚ και το πώς θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Γι’ αυτό και προσκαλώ τον κόσμο να σταθεί στο πλευρό μας σε όλα τα ματς ως το τέλος των πλέι οφ. Να σταθεί δίπλα μας και να ξέρει ότι δώσαμε τα πάντα για την φανέλα που φοράμε.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε