Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκόκο και Φωτάκης οι πρωταγωνιστές…

Σκόκο και Φωτάκης οι πρωταγωνιστές…

Στα Γιάννενα η είδηση δεν αφορούσε την επικράτηση του ΠΑΟΚ.

Αλίμονο αν μια μεγάλη ομάδα δεν μπορεί να νικήσει εκτός έδρας κάποια άλλη που παλεύει για τη σωτηρία της. Ακόμα κι αν στον πάγκο της βρίσκεται ο Νίκος Αναστόπουλος. Η είδηση (από αγωνιστικής πλευράς) βρίσκεται στην απόλυτη επικράτηση του ΠΑΟΚ στην μεσαία γραμμή. Εκεί που του έλειπαν και οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Γκαρσία και ο Βιτόλο. Εκεί λοιπόν κρίθηκε το παιχνίδι. Ο Φωτάκης με το Σορλέν νίκησαν κατά κράτος τους αντιπάλους τους. Τόσο πολύ που ο Αναστόπουλος για να διορθώσει τα κακώς κείμενα αναγκάστηκε να κάνει αλλαγή στο μισάωρο. Τα… ασυμμάζευτα μαζεύτηκαν κάπως αλλά όχι όσο οι περιστάσεις απαιτούσαν. Ο Φωτάκης που είχε προειδοποιήσει νωρίτερα, με δυνατό συρτό σουτ νίκησε τον εξαιρετικό Ελευθερόπουλο. Ο ξεχασμένος από τον Σάντος, διεθνής μέσος ήταν από τους καλύτερους του Δικέφαλου. Ο Νίκος Αναστόπουλος έμεινε να αναρωτιέται πως γίνεται μέσα σε έντεκα μέρες από το θριαμβευτικό 4-0 να σου προκύπτει το 0-1. Γίνεται όταν η μεσαία γραμμή παραδίδεται άνευ όρων και ο Σίσιτς με τον Ντιμπαλά δεν καταγράφουν ούτε μια πετυχημένη ενέργεια.

 
Γενικά οι πετυχημένες προσωπικές ενέργειες είναι το μόνο αντίδοτο όταν δεν αποδίδουν τα συστήματα και οι τακτικές. Τότε είναι που χρειάζεσαι κάποιον σαν τον Σκόκο για να σε “ξεμπλοκάρει”.
 
Η ΑΕΚ ήταν από μέτρια ως κακή στην Κομοτηνή. Νίκησε τον ψυχωμένο και αξιοπρεπή Πανθρακικό κυρίως γιατί ο Σκόκο πέρασε στην διαγώνια κίνηση του τρεις αντιπάλους και σούταρε με φάλτσο. Από τους εικοσιδύο που ήταν στο γήπεδο μόνο ο βιρτουόζος επιθετικός της ΑΕΚ μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο. Το έκανε και έλυσε το γόρδιο δεσμό. Το ξανάκανε και τον σταμάτησε στο “τσακ” ο τερματοφύλακας Ρόκα. Α, ίσως αυτά που κάνει ο Σκόκο τα κάνει σε λίγο καιρό ο 17χρονος Μπελέκ που παίζει στον Πανθρακικό. Ο νεαρός από το Καμερούν έχει μέλλον μπροστά του. Κι η Λάρισα έχει μέλλον μετά τη νίκη στα “Πηγάδια” επί της Ξάνθης. Γενικά η κατάσταση στην ουρά μπερδεύεται περισσότερο.
 
Οσον αφορά την κορυφή το πιο πιθανό είναι να ξεκαθαρίσει κι άλλο. Ο Παναθηναϊκός θα απειληθεί στην έδρα του από την Καβάλα μόνο αν έχει το μυαλό του στη… Ρόμα. Αντίθετα ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη θα χρειαστεί καθαρό μυαλό και στεγνό γήπεδο για να τα βγάλει πέρα…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε