Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σκόνδρας: Μπορούμε την 2η θέση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αμυντικός του Ατρομήτου μίλησε για τις φιλοδοξίες της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε καλύτερο επιθετικό στην Ελλάδα τον Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο αρχηγός των Περιστεριωτών στο Sentra FM.

Για το εάν ο Ατρόμητος μπορεί να «χτυπήσει» τον Ολυμπιακό: «Πιστεύω πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το αποδείξαμε και κόντρα στη Νιούκαστλ. Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και σίγουρα διαθέτει ποιότητα και είναι δυνατός. Εμείς με την βοήθεια του κόσμου μας και με σωστή δουλειά, μπορούμε. Θα είναι ένα αμφίρροπο ματς ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οποια βάλει πρώτη γκολ θα έχει τον πρώτο λόγο».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του στην αναμέτρηση με την Αρσεναλ και αν αυτό επηρεάσει τον αγώνα στο Περιστέρι: «Σίγουρα οι παίκτες του θα έχουν το μυαλό τους εκεί αλλά και στο πρωτάθλημα έχει δείξει πως έχει πολύ καλή ομάδα και δεν περιμένω να είναι χαλαρός με τον Ατρόμητο λόγω της Αρσεναλ. Διαθέτει μεγάλο ρόστερ και πολλές επιλογές».

Για τις οδηγίες του Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τις εντολές του Μπάγεβιτς. Ο Ολυμπιακός από τη μέση και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνος και χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Ο Τζιμπούρ είναι ένας πολύ καλός παίκτης και το δείχνει σε κάθε αγωνιστική. Να προσέξουμε και να κρατήσουμε το μηδέν’ στην άμυνα».

Για το εάν ο Ατρόμητος δεν είναι πλέον μικρομεσαία ομάδα: «Τα τελευταία χρόνια ο Ατρόμητος ανεβαίνει επίπεδο. Παίκτες, διοίκηση και τεχνικό τιμ προσπαθούμε να κάνουμε τον Ατρόμητο μεγάλο. Κάθε χρονιά ξεκινάμε με φιλοδοξίες για να πετύχουμε κάτι καλύτερο από πέρσι».

Για τον εάν υπήρχε στεναχώρια μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στον Λιβαδειά: «Υπάρχει στεναχώρια γιατί μπορούσαμε να κερδίσουμε. Εχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν αρκούν τα λόγια. Δουλεύουμε σκληρά για να το δείξουμε στο γήπεδο».

Για τον αν είναι εφικτός ο στόχος της 2ης θέσης:«Γιατί όχι; Ο στόχος της 2ης θέσης είναι εφικτός βάσει της εικόνας των ομάδων της Σούπερ Λίγκας. Όμως χρειάζεται σοβαρότητα σε κάθε ματς».

Για το αν ο Ατρόμητος θα παίξει για τη νίκη ή την ισοπαλία κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πάντα παίζουμε για τη νίκη, είτε είναι ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός είτε η Κέρκυρα. Εχουμε πολύ σφικτή άμυνα, καλό κέντρο και βγάζουμε πολλές επιθέσεις. Όμως υπάρχει πρόβλημα στο γκολ».

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Ο Μήτρογλου είναι ο καλύτερος επιθετικός στην Ελλάδα. Τον έζησα πέρσι στον Ατρόμητο. Δεν ξέρω τι φταίει και δεν έχει καθιερωθεί ακόμα στον Ολυμπιακό. Ο κάθε προπονητής έχει το δικό του πλάνο και ο Μήτρογλου ίσως δεν χωρούσε σε αυτό του Βαλβέρδε ή του Ζαρντίμ».

Για την προσωπική του εξέλιξη από τις ακαδημίες του Ατρόμητου και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Ευχαριστώ τον κύριο Δώνη που με εμπιστεύτηκε αλλά και την διοίκηση και που μου έδωσαν την δυνατότητα να καθιερωθώ. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει το δικό του πλάνο, την δική του φιλοσοφία και τα δικά του μυστικά. Η ομάδα έχει ένα κορμό και ο Μπάγεβιτς προσπαθεί να περάσει ορισμένα δικά του πράγματα ώστε να είμαστε καλύτεροι».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε