Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Σκόντα 4Χ4, πέρασε και από το “Καυτανζόγλειο” η Ξάνθη

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα συνέχισε η Ξάνθη επικρατώντας με 2-0 της Δόξας Δράμας και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα
Το LIVE  του αγώνα

Η Ξάνθη ξεκίνησε το ματς με στόχο να δείξει από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Μάνταλος έστειλε τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Σέρεμετ, ενώ στο 12΄ ο τερματοφύλακας της Δόξας κράτησε το μηδέν στο σουτ του Μαρκόφσκι. Το γκολ φαινόταν θέμα χρόνου για τους φιλοξενούμενους και ήρθε στο 21ο λεπτό, όταν μετά το γύρισμα του Μαρκόφσκι ο Μάνταλος με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησα να φτάσουν στην ισοφάριση και την “άγγιξαν” με την κεφαλιά του Βέρτζου στο 25΄, όμως πήγαν στα αποδυτήρια βρισκόμενοι πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος κόντρα στην ροή του ματς η Ξάνθη κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Ο Πόι έκανε ωραία προσπάθεια, ο Σέρεμετ τραγικό λάθος και 0-2 στο 58΄.
 
Η συνέχεια του ματς είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με την Ξάνθη να πανηγυρίζει στο φινάλε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε