Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Σκόντα-ψε ξανά η ΑΕΚ – Φωνάζουν όλοι για την διαιτησία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Η Ξάνθη έμεινε για 9ο σερί ματς αήττητη υποχρεώνοντας την “Ένωση” σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας απώλεια. Προηγήθηκαν οι Ακρίτες με τον Μαρκόφσκι, ισοφάρισαν οι “κιτρινόμαυροι” με πέναλτι του Λεονάρντο.

Το LIVE του αγώνα

Οι δύο ομάδες έπαιξαν για τη νίκη και δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, ενώ το πρώτο ημίχρονο συγκαταλέγεται στα κορυφαία του φετινού πρωταθλήματος. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη με την ΑΕΚ να έχει την μερίδα του λέοντος. Παρόλαυατα οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ όταν από την απομάκρυνση του Αραμπατζή στο σουτ του Εντιμάρ, ο Μαρκόφσκι με προβολή πέτυχε το 9ο φετινό του γκολ, με την συμπλήρωση μισής ώρας.

Η Ξάνθη έδειχνε να ελέγχει το ματς από αυτό το σημείο αλλά έχασε το πλεονέκτημα λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στην αποδυτήρια. Η ανατροπή του Καφέ από τον Κομεσίδη έστειλε τον Λεονάρντο στην βούλα του πέναλτι και ο Βραζιλιάνος με το 6ο φετινό του γκολ νίκησε τον εξαιρετικό Βιβιανί.

Στο δεύτερο ημίχρονο η απόδοση των φιλοξενούμενων έπεσε με την ΑΕΚ να πιέζει ασφυκτικά κατά διαστήματα για ένα δεύτερο γκολ. Ο Μπέλεκ στάθηκε άστοχος σε τέσσερις περιπτώσεις, ενώ από την πλευρά της Ξάνθης ο Πόι ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Αραμπατζή.

Το 1-1 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα με τους Ακρίτες να συμπληρώνουν 9 παιχνίδια χωρίς ήττα και την ΑΕΚ να μένει για δεύτερο σερί εντός έδρας χωρίς νίκη.

AEK (Νίκος Κωστένογλου):
Αραμπατζής, Καράμπελας (λ.τ. Αργυρίου), Κάλα, Μανωλάς, Κοντοές, Γεωργέας, Καφές, Λεονάρντο, Κάρλος, Κλωναρίδης (46’ Λυμπερόπουλος), Μπέλεκ (79’ Μπερνς)

SKODA ΞΑΝΘΗ (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Βιβιανί, Εντιμάρ, Κομεσίδης, Βάλλας, Μπέρτος, Φλίσκας, Ντάνι, Πόι, Μαρσελίνιο (83’ Σουάνης), Βλαχοδήμος (58’ Μάνταλος), Μαρκόφσκι (90’+2’ Σταθάκης)

“Πόλεμος” ΑΕΚ-Ξάνθης για την διαιτησία

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε