Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σκούπα” ή απάντηση – ΟΣΦΠ vs ΠΑΟ (22.00)

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο τρίτος τελικός της Α1 μπάσκετ μπορεί να είναι και ο τελευταίος. Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-0 και θα πάει στο ΣΕΦ με στόχο να πανηγυρίσει το 13ο πρωτάθλημα τα τελευταία 14 χρόνια και το 32ο της ιστορίας του. O Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει το “σκούπισμα” και να πάει τη σειρά σε τέταρτο αγώνα. Στις 22.00 (LIVE NET / Newsit) το τζάμπολ του αγώνα.

Στα… μαλακά Τεόντοσιτς και ΠΑΟ!

Την αναβολή του τρίτου τελικού πρότεινε ο Μπιτσαξής

Ο απόηχος του 2ου τελικού ακόμη δεν έχει κοπάσει αλλά σε λίγες ώρες οι ομάδες θα ξαναβρεθούν στο παρκέ για να δώσουν την έκτη φετινή τους “μάχη”.

Ο Ολυμπιακός που θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του, θα παίξει το τελευταίο του χαρτί αφού χάνει ήδη με 2-0. Οι γνωστές απουσίες Νεστέροβιτς, Βασιλόπουλου δεν προβληματίζουν τον Ίβκοβιτς μιας και πλέον έχει συμβιβαστεί με την ιδέα. Αυτό που σίγουρα σκέφτεται ο Σέρβος είναι η αντίδραση που θα έχουν οι παίκτες αλλά και οι οπαδοί μετά τα όσα έγιναν στο δεύτερο ματς.

Οι ερυθρόλευκοι εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα και το κλίμα μυρίζει μπαρούτι.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είναι άνετος, αφού ξέρει ότι ακόμη κι αν χάσει θα έχει την ευκαιρία να πάρει τον τίτλο στο τέταρτο ματς που θα γίνει, εφόσον χρειαστεί στο ΟΑΚΑ.

Ο Περπέρογλου είναι καλύτερα και δεν αποκλείεται να δώσει για πρώτη φορά στους φετινούς τελικούς το παρών.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.00 θα μεταδοθεί από τη ΝΕΤ, ενώ θα υπάρχει και LIVE ενημέρωση από το NewsIt.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε