Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Σο: Τα πάντα για να κερδίσουμε

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Σενεγαλέζος μέσος του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στο μεγάλο διάστημα αποχής του από την αγώνιστική δράση, έδωσε τις ευχαριστίες του στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Ζεσουάλντο Φερέιρα και σχολίασε τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χαμπίμπ Σο στο Novasports:
 
Για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση:
Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πραγματικά όλα αυτά δεν προέρχονται από εμένα, αλλά από τη βοήθεια του Θεού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βρίσκονται γύρω μου. Ιδιαίτερα το ιατρικό τιμ, τον γιατρό της ομάδας, καθώς επίσης και τον προηγούμενο προπονητή, τον κ. Φερέιρα που επέμεινε και με έφερε εδώ.
 
Για την περίοδο που έμεινε εκτός γηπέδων:
Όταν είσαι τραυματίας, οπωσδήποτε τα πράγματα δεν είναι καλά. Και βεβαίως όταν υπάρχει ένας τραυματισμός, που χρειάζεται τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να επουλωθεί, τότε τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Ευτυχώς που είχα και την οικογένεια μου δίπλα μου και ένιωσα την συνεχή στήριξη τους.
 
Για τα συναισθήματα του, όταν πάτησε και πάλι γρασίδι:
Καταλαβαίνετε ότι βεβαίως ήμουν ευτυχής όταν αγωνίστηκα. Όμως παράλληλα δεν ήμουν τόσο χαρούμενος, γιατί όταν έπαιξα τον πρώτο μου αγώνα με την φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν ήταν ο κ. Φερέιρα στον πάγκο για να με δει…
 
Για τον βαθμό ετοιμότητας του:
Όντως στο Κύπελλο πήρα χρόνο συμμετοχής στα πόδια μου. Πιστεύω ότι σιγά σιγά θα είμαι έτοιμος, όμως δεν πρέπει να πάμε πιο γρήγορα από αυτό που πρέπει.
 
Για την βαθμολογική διαφορά του Παναθηναϊκού από τις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος:
Πιστεύω ότι μπορούμε να κλείσουμε αυτή την ψαλίδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Άλλες φορές είσαι πιο μπροστά, άλλες πιο πίσω. Όμως έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να γεφυρώσουμε αυτό το χάσμα.
 
Για τον Πανιώνιο:
Όχι, δεν τον ξέρω καθόλου θα έλεγα. Όμως για εμάς όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί και ο στόχος μας είναι να μπορέσουμε σε κάθε έναν από αυτούς να εξασφαλίσουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης.
 
Για την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης:
Όπως έχω πει, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε αυτόν τον αγώνα και να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Νομίζω ότι ετοιμάζουμε τα πράγματα όπως συνήθως, με σκοπό να κερδίσουμε το παιχνίδι.
 
Για το χειροκρότημα του κόσμου στο ντεμπούτο του:
Ναι, αυτό με χαροποίησε ιδιαίτερα. Οπωσδήποτε το χειροκρότημα του κόσμου δίνει δύναμη και μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, ήταν μεγάλη η χαρά μου που αγωνίστηκα και βρέθηκα δίπλα στην ομάδα και κοντά στους συμπαίκτες μου. Οπότε είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για όλα αυτά που συνέβησαν στον αγώνα Κυπέλλου. 

Αλαφούζος: “Ο Ολυμπιακός δουλεύει στο παρασκήνιο”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε