Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Σοκ” στη Γερμανία-Νεκρός ο Ένκε

Θλίψη έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο ο χαμός του Ένκε, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο 32χρονος τερματοφύλακας του Ανόβερο και της Εθνικής Γερμανίας αυτοκτόνησε πέφτοντας στις γραμμές του τραίνου.

 

Συγκλονισμένο είναι το παγκόσμιο ποδόσφαιρο στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Ρόμπερτ Ένκε.

“Είμαστε συγκλονισμένοι. Αυτό που συνέβη μας έχει αφήσει όλους άφωνους” δήλωσε συγκλονισμένος ο μάνατζερ της Εθνικής Γερμανίας Όλιβερ Μπίρχοφ.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας, πρόκειται για αυτοκτονία του Γερμανού τερματοφύλακα, ο οποίος έπεσε στις γραμμές του τρένου με σκοπό να αφαιρέσει τη ζωή του. 

“Μπορώ να σας πω πως είναι γράμμα αποχαιρετισμού, ωστόσο, σε σεβασμό προς την οικογένεια, δεν γίνεται να πούμε τίποτα περισσότερο”, δήλωσε εκ μέρους των αστυνομικών αρχών, ο Στέφαν Βίτκε.

Ο Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος ήταν βασικός γκολκίπερ της “νασιονάλμανσαφτ” μετά την αποχώρηση του Γενς Λέμαν από τα “πάντσερ”, υπέφερε το τελευταίο δίμηνο από μολυσματική ασθένεια και μόλις την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στη βασική ενδεκάδα του Ανόβερο, στην αναμέτρηση με το Αμβούργο (Δείτε ένα αφιέρωμα)

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν δύο χρόνια είχε πεθάνει η δίχρονη κόρη του Ένκε λόγω καρδιακής ασθένειας ενώ αφήνει πίσω του τη σύζυγο του και ένα υιοθετημένο κοριτσάκι 8 μηνών.  

Όπως είναι λογικό η σημερινή προπόνηση της Εθνικής Γερμανίας ακυρώθηκε ενώ είναι πιθανό να μην πραγματοποιηθεί το φιλικό παιχνίδι με την Χιλή.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε