Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

“ΣΟΚ” στο Περιστέρι – Ατρόμητη… πρόκριση για Ολυμπιακό Βόλου!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μεγάλη πρόκριση μέσα στο Περιστέρι για τον Ολυμπιακό Βόλου, που ήρθε ισόπαλος (2-2) με τον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας τέρμα στις καθυστερήσεις (1-1 το πρώτο ματς) και πήρε το… εισιτήριο για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ημέρα εκπλήξεων η σημερινή στο Κύπελλο Ελλάδας, αφού μετά την μεγάλη πρόκριση του Απόλλων Σμύρνης επί του ΟΦΗ, ήρθε και αυτή του Ολυμπιακού Βόλου επί του (για δυο συνεχόμενα χρόνια φιναλίστ) Ατρόμητου.

Οι “ερυθρόλευκοι” έφυγαν με το 2-2 από το Πεςριστέρι και με το 1-1 του πρώτου αγώνα πήραν την πρόκριση για τους “16” του Κυπέλλου. Αυτή ήρθε με δραματικό τρόπο, αφού ο Ανιέτε έφερε το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις του ματς!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ατρόμητο, που άνοιξε το σκορ μόλις στο 3′ με τον Επστάιν. Οι Βολιώτες πλήρωσαν με το… ίδιο νόμισμα τους γηπεδούχους στην αρχή του β’ μέρους, καθώς στο 48′ σε φάση διαρκείας στα καρέ του Ράντμαν, ο Πινδώνης ισοφάρισε.

Ο Ατρόμητος βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 73′, με την κεφαλιά του Λαζαρίδη. Στα τελευταία λεπτά οι Βολιώτες έκαναν την ύστατη προσπάθεια για να φτάσουν στην ισοφάριση, με τον Ανιέντε, την χρυσή αλλαγή του Σούλη Παπαδόπουλου να τα καταφέρνει με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 91′, γκολ για το οποίο φέρει ευθύνη και ο Ράντμαν.

Πλέον η ομάδα της Θεσσαλίας καλείται να τα… βάλει με άλλη μία ομάδα της Σούπερ Λίγκας, καθώς ο επόμενος αντίπαλος στους “16” του θεσμού είναι ο Αστέρας Τρίπολης.

4η Φάση του Κυπέλλου (09/01/2013)

Άρης ή Καλλιθέα-ΠΑΟΚ
Λεβαδειακός-Κέρκυρα
Ολυμπιακός-Καβάλα
Παναθηναϊκός-Αναγέννηση Καρδίτσας ή Πλατανιάς
Βέροια-Skoda Ξάνθη ή Εθνικός Γαζώρου
Απόλλων Σμύρνης-Πανθρακικός
Πανσερραϊκός ή ΠΑΣ Γιάννινα-Φωστήρας
Ολυμπιακός Βόλου-Αστέρας Τρίπολης

Διαβάστε ακόμα…

Έβγαλε την “υποχρέωση” ο ΠΑΟΚ

“Μπαλωθιές” από Μανιά – Ο Απόλλων απέκλεισε τον ΟΦΗ

Τεσσάρων… αστέρων! – “Πάρτι” στην Τρίπολη επί της ΑΕΛ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε