Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Σοκ στον Παναθηναϊκό – Χάνει τα ντέρμπι ο Λέτο!

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σοβαρότερος απ΄ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αργεντινού μεσοεπιθετικού του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα χάσει τα κρίσιμα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Στο εξωτερικό ο παίκτης για να τον δει ειδικός γιατρός.

Δεν έφτανε στους “πράσινους” η ήττα από τον ΠΑΟΚ που τους… γκρέμισε από την κορυφή ήρθαν τα νέα από την κατάσταση του Σεμπάστιαν Λέτο να πυκνώσουν τα μαύρα σύννεφα στην Παιανία.

Ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος απουσιάζει από την αγωνιστική δράση περίπου 1,5 μήνα και όπως φαίνεται θα λάμψει δια της απουσίας του από τα ντέρμπι με την ΑΕΚ, την ερχόμενη Κυριακή, και με τον Ολυμπιακό στις 18 Μαρτίου, τα οποία αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στην “μάχη” του τίτλου.

Ο Λέτο προσπάθησε να ανεβάσει ρυθμούς την Κυριακή στην Παιανία, όμως στο τρέξιμο που έκανε ένιωσε έντονες ενοχλήσεις, λόγω της χονδροπάθειας που τον ταλαιπωρεί. Εκτιμάται πως ακόμα και αν προλάβει να επιστρέψει στις προπονήσεις την επόμενη βδομάδα δεν θα είναι 100% έτοιμος και ο Φερέιρα δεν θα ρισκάρει με την συμμετοχή του.

Να σημειωθεί πως ο Αργεντινός βρίσκεται ήδη στο εξωτερικό συνοδευόμενος από γιατρό του Παναθηναϊκού, προκειμένου να επισκεφθούν ειδικό πάνω στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε