Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Σωκράτη κοίτα τι έκανες…

Οι αντδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού επικεντρώθηκαν στον Σωκράτη Κόκκαλη
Οι αντδράσεις του κόσμου του Ολυμπιακού επικεντρώθηκαν στον Σωκράτη Κόκκαλη, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Καταστάσεις “πέτρινων χρόνων” ζουν στον Ολυμπιακό με τον Σωκράτη Κόκκαλη να βρίσκεται στο κέντρο των αποδοκιμασιών μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΟΚ. Άμεση λύση ζητάνε οι οργανωμένοι.

Τον… τελείωσε ο Εντίνιο

Ξέσπασε ο κόσμος- Με ταξί οι παίκτες στα σπίτια τους

Οι Ιταλοί στέλνουν τον Νοβελίνο στον Ολυμπιακό

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων βρέθηκε στις εξέδρες του “Γ. Καραϊσκακής” και άκουσε από… πρώτο χέρι τι είχε να του πει ο κόσμος. Τα συνθήματα κατά του Σωκράτη Κόκκαλη εντάθηκαν μετά το 80ο λεπτό, ενώ από τα “πυρά” του κόσμου δεν γλίτωσαν και οι παίκτες με εξαίρεση τον Όλαφ Μέλμπεργκ.

 
Μπορεί με τον Σωκράτη Κόκκαλη ο Ολυμπιακός να έχει κατακτήσει 12 πρωταθλήματα στα τελευταία 13 χρόνια, ωστόσο αυτός κατά καιρούς στο παρελθόν έχει αποδοκιμαστεί ακόμα και μετά από επιτυχίες. Αυτό, όμως, που έγινε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν είχε προηγούμενο, ενώ για πρώτη φορά έσπασαν και καθίσματα στο νέο Καραϊσκάκη.
 
Οι ερυθρόλευκοι οπαδοί καταλογίζουν προσωπικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού την απομάκρυνση του Ερνέστο Βαλβέρδε, την διάλυση της πέρσινης ομάδας, τα λάθη στις επιλογές των προπονητών και την γύμνια της ομάδας που δεν καλύφθηκε το καλοκαίρι με μεταγραφές.
Οι οργανωμένοι οπαδοί μέσω τηλεοπτικής εκπομπής κάλεσαν τον πρόεδρο της ομάδας να αναλάβει δράση και να βγάλει τον Ολυμπιακό από το αδιέξοδο. 

“Τον κόσμο τον στενοχωρεί που δεν βλέπει μπάλα και βλέπει να συμβαίνουν περίεργα πράγματα. Το καλοκαίρι κάναμε ένα έγκλημα με τον προπονητή. Βρήκαμε όχι έναν τέλειο αλλά έναν κανονικό προπονητή. Ξέρουμε τι έγινε. Τι επιλέξαμε όμως μετά; Τον Κετσπάγια! Γιατί; Επειδή είχε παίξει προκριματικά και να πάρουμε τα λεφτά του τσάμπιονς λιγκ. Τα λεφτά μπορούσες να τα πάρεις και με άλλον προπονητή” ανέφεραν χαρακτηριστικά οι οπαδοί του Ολυμπιακού.  
 
Πλέον στην διοίκηση των κόκκινων υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, ενώ όλοι έχουν συνειδητοποιήσει πως στόχος πια είναι η δεύτερη θέση στα πλέι-οφ. Σε ότι αφορά, τώρα, την αντίδραση του κόσμου, τη δικαιολογούν εν μέρη ωστόσο θεωρούν ισοπεδωτικές πολλές απόψεις θυμίζοντας τι έχει καταφέρει αυτή η ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε