Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Σολάκης ο…λυτρωτής – Στις καθυστερήσεις πήρε το τρίποντο ο Αστέρας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας πήρε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα χάρη στο τέρμα του Ηλία Σολάκη στο 91′. Τρία δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Δείτε το Live του αγώνα

Χορταστικό ματς έγινε στην Τρίπολη με τον Αστέρα να χαμογελάει τελευταίος. Οι γηπεδούχοι είχαν ένα εκρηκτικό 25λεπτο και θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς.

Ο Ράγιο μόλις στο 3΄άνοιξε το σκορ και οι Γιαννιώτες “κατέρρευσαν”. Ο Αστέρας έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο αλλά ο Ουσέρο από το 21′ μέχρι το 24′ έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά νικήθηκε από τον Κηπουρό στο τετ α τετ και εν συνεχεία σημάδεψε δύο φορές το δοκάρι.

Ο ΠΑΣ αφού γλίτωσε το δεύτερο τέρμα, βγήκε μπροστά και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 35′ με το σουτ του Μπεσέρα.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας ήταν πιο ισορροπήμένος αλλά όσο πλησίαζε προς το τέλος οι γηπεδούχοι έδειχναν πιο αποφασισμένοι.

Στο 80′ είχαν και τρίτο δοκάρι με τον Έγκον και τελικά η λύτρωση ήρθε στις καθυστερήσεις με τον Σολάκη.

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Χακόμπο, Αργυρόπουλος, Πουλίδο, Κουρμπελης, Φορμικα (46′ Σολάκης), Ουσέρο, Χουανίτο, Πιπίνης, Ράγιος, Χούλι (57′ Μπακασέτας), Περόνε (68′ Έγκον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Πάντος, Σκαρντοβέλι (33′ Μπακαγιόκο), Πατσατζόγλου, Ντάσιος, Λιλα, Ζαραδούκας (74′ Μιχαήλ), Σκούφαλης, Μπεσέρα, Γεωργίου, Βίλα (67′ Τζάνης).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε