Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Sold out και Μιραλάς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μέσα σε λίγες ώρες οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε βίντεο. Επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς στον αγώνα με τον Άρη.

Από τις πρώτες πρωινές ώρες είχαν σχηματιστεί ουρές στα εκδοτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” και γύρω στις 17:30 εξαφανίστηκε και το τελευταίο εισιτήριο για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Δείτε βίντεο.
 
Πριν το ντέρμπι των “αιωνίων”, όμως, οι “ερυθρόλευκοι” καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο του Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε φαίνεται πως έχει καταλήξει στους 10 από τους 11 που θα ξεκινήσουν με την διαφοροποίηση, σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, πως επιστρέφει στην κορυφή της επίθεσης ο Μιραλάς.
 
Συγκεκριμένα οι Πάρντο, Μπράβο, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ριέρα, Φουστέρ και Μιραλάς θεωρούνται “σίγουροι”, ενώ την θέση στα δεξιά της μεσαίας γραμμής διεκδικούν οι Ρόμενταλ, Ζαϊρί και Φετφατζίδης με τον νεαρό άσο να έχει το προβάδισμα λόγω της εμφάνισης στο φιλικό της Εθνικής με τον Καναδά.
 
Στην προπόνηση της Πέμπτης ο Βαλβέρδε είχε τετ α τετ με τους Ριέρα και Χολέμπας ζητώντας τους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα ανασταλτικά τους καθήκοντα. Το γεγονός αυτό ενδεχομένως να δείχνει πως ο Ισπανός σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Ραούλ Μπράβο και να ξεκινήσει τον Γερμανό στην Σαββατιάτικη αναμέτρηση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε