Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σολτάνι: Ενθουσιάστηκα μόλις άκουσα για τον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Έτοιμος να βοηθήσει τον Άρη δήλωσε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός που υποσχέθηκε πολλά γκολ και ασίστ.
Η συνέντευξή του στο επίσημο ραδιόφωνο του Άρη:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος διότι θα παίξω σε μια από τις πιο μεγάλες ομάδες της Ελλάδας. Είναι κάτι που το ήθελα πολύ και είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα στον Άρη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον του Άρη, ενθουσιάστηκα. Από τη στιγμή που ήθελα να έρθω, ήταν εύκολο να βρεθεί η “χρυσή” τομή. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα και την καριέρα μου».

Ένας από τους λόγους που επέλεξε τον Άρη ήταν το φανατικό κοινό του: «Θέλω να αγωνιστώ στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο οποίο ο κόσμος της ομάδας δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Ο Άρης διαθέτει ένα φανατικό κοινό, το οποίο είναι πάντα δίπλα στην ομάδα και τις δίνει δύναμη. Αυτό πιστεύω πως θα βοηθήσει και εμένα».

Μετά την παραμονή και του Καστίγιο, η δύναμη του Άρη την επόμενη σεζόν θα είναι τα άκρα του. «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και ελπίζω να κάνουμε πολλά καλά πράγματα μαζί στον Άρη. Θα έχουμε πολύ χρόνο να δεθούμε και να γνωρίσει ο ένας τον τρόπο παιχνιδιού του άλλου. Ελπίζω τα αποτελέσματα να φανούν στο γήπεδο».

Στον Άρη θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος εισηγήθηκε θετικά για την απόκτησή του: «Δεν έχω μιλήσει από κοντά μαζί του. Από αυτά που γνωρίζω όμως, του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι πολύ καλό για τους επιθετικούς οι οποίοι θέλουν η ομάδα τους να αγωνίζεται με αυτό τον τρόπο για να μπορούν να σκοράρουν».

Πέρυσι ο Άρης έκανε το όνομά του να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη με τη συμμετοχή του στο Europa League, την ερχόμενη σεζόν όμως θα περιοριστεί στις εγχώριες διοργανώσεις. «Είναι σημαντικό για μα ομάδα να αγωνίζεται στην Ευρώπη. Την επόμενη χρονιά θα έχουμε μια καλή, δυνατή ομάδα και θα καταφέρουμε να καταλάβουμε μια από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Κλείνοντας έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του Άρη. «Είμαι έτοιμος για να σκοράρω υπέρ της ομάδας και να βγάλω πολλές ασίστ. Το πιο σημαντικό είναι να παίζω καλά και η ομάδα να κερδίζει. Είμαι έτοιμος για την επόμενη χρονιά και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε