Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Σόου Μουρίνιο – Έφυγε από την συνέντευξη Τύπου!

ΦΩΤΟ REUTERS.
Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε αν συγκρατήσει τα νευρά του στην συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα με την Οσέρ όταν ρωτήθηκε για τον αποκλεισμό του Πέδρο Λεόν από την αποστολή. Μίλησε για τον Μαραντόνα, τον Ζιντάν και αποχώρησε!

“Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας δικαιολογηθώ για την απουσία του. Εάν ο Φλορεντίνο Πέρεθ έρθει και με ρωτήσει για ποιο λόγο δεν τον συμπεριέλαβα στην αποστολή, θα του το εξηγήσω.

Όμως μέχρι τώρα δε μου έχει ζητήσει κάτι τέτοιο, δεν χρειάζεται λοιπόν να δώσω εξηγήσεις σε κάποιον από εσάς”, ξεκίνησε τη “μετωπική” του κατά των εκπροσώπων των ισπανικών ΜΜΕ ο Πορτογάλος, και συνέχισε:

“Μιλάτε για τον Πέδρο Λεόν και μοιάζει σαν να μιλάτε για τον Ζιντάν ή τον Μαραντόνα. Ο Πέδρο Λεόν είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, δεν είναι όμως ούτε Ζιντάν ούτε Μαραντόνα.

Ούτε Ντι Στέφανο. Μιλάτε για τον Πέδρο Λεόν, που μέχρι πριν δύο ημέρες έπαιζε στη Χετάφε.

Για να παίξεις πρέπει να δουλέψεις, εάν δουλέψει όπως λέω εγώ είναι πιθανό να παίξει. Εάν ο τρόπος που παίζει δεν μου αρέσει, τότε είναι δύσκολο να παίξει.

Η πρώτη ερώτηση που ένας δημοσιογράφος πρέπει να μου κάνει την παραμονή ενός αγώνα Τσάμπιονς Λιγκ είναι “ποιός παίζει αύριο”; Αντίθετα εσείς δεν με ρωτήσατε κάτι τέτοιο.

Τέλεια. Τέλεια. Ίσως ο Φερνάντες να με πάρει και να με ρωτήσει ποιόν θα βάλω να παίξει. Καθώς εσείς δεν ενδιαφέρεστε να το μάθετε.

Περίμενα να με ρωτήσετε “Μπενζεμά και Ιγκουαΐν παίζουν μαζί ή ο Ιγκουαΐν μένει στον πάγκο; Αλλά εσάς δεν σας ενδιαφέρει να το μάθετε”.

Ο τεχνικός της “βασίλισσας” σηκώθηκε νευριασμένος και κατευθυνόμενος προς την έξοδο φώναξε στα ιταλικά: “Αυτό είναι δικό σας πρόβλημα…”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε