Σάββατο, 20 Απρ.
17oC Αθήνα

Σόου Στογιάκοβιτς και Γκαρνέτ

ΦΩΤΟ REUTERS
Οι Σέλτικς βρήκαν στο πρόσωπο του Κέβιν Γκαρνέτ τον άνθρωπο της τελευταίας στιγμής κι έκαναν το 2-0 στις νίκες κόντρα στους Νικς. Με πρωταγωνιστή τον Πέτζα Στογιάκοβιτς οι Μάβερικς διπλασίασαν τις επιτυχίες τους στη σειρά με τους Μπλέιζερς.

Πριν από τρεις ημέρες ο Ρέι Αλεν ήταν εκείνος που πέτυχε το νικητήριο καλάθι των Σέλτικς, στην πρώτη αναμέτρηση με τους Νικς. Αυτή τη φορά το ρόλο του Αλεν τον έπαιξε ο Κέβιν Γκαρνέτ ο οποίος “έγραψε” το 96-93, 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε και έκανε και το καθοριστικό κλέψιμο στην τελευταία επίθεση της Νέας Υόρκης.
 
Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Τσόνσι Μπίλαπς κι έχασαν για ολόκληρο το δεύτερο μέρος τον Αμάρε Στουντεμάιρ, αλλά ο Καρμέλο Αντονι βάλθηκε να καλύψει μόνος του το κενό τους πετυχαίνοντας 42 πόντους και κατεβάζοντας 17 ριμπάουντ. Ομως, δεν ήταν αρκετά για το break. Πρώτος σκόρερ των νικητών με 30 πόντους (14 στο πρώτο ημίχρονο) ήταν ο Ρατζόν Ρόντο και ακολούθησαν οι Πολ Πιρς με 20, έχοντας αστοχήσει στα πρώτα 5 σουτ, και Ρέι Αλεν με 18.
 
Τα αποτελέσματα της ημέρας
Ντάλας Μάβερικς – Πόρτλαντ Μπλέιζερς 101-89 (2-0)
Ορλάντο Μάτζικ – Ατλάντα Χοκς 88-82 (1-1)
Μπόστον Σέλτικς – Νιου Γιορκ Νικς 96-93 (2-0)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε