Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Σωστός σε όλα ο Σιδηρόπουλος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Καλύβας κρίνει σωστές τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλο στον ημιτελικό του Κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος μπορεί να άφησε τον ΠΑΟΚ με παράπονα, κυρίως για τις αποβολές των Λίνο και Ίβιτς, στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ, όμως ο Δημήτρης Καλύβας, έχει διαφορετική άποψη.
 
Για την φάση της αποβολής του Λίνο κρίνει ότι ορθά δόθηκε κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο για το μαρκάρισμα στον Σκόκο, ενώ την ίδια άποψη έχει και για την δεύτερη κίτρινη στον Ίβιτς που δόθηκε για διαμαρτυρία. Επισημαίνει ότι σωστά δεν δόθηκε απευθείας κόκκινη στον Σέρβο μέσο του ΠΑΟΚ, αφού ο διαιτητής Σιδηρόπουλος δεν μπορούσε να καταλάβει τι έλεγε ο Ιβιτς και έτσι δεν μπορούσε να στοιχειοθετηθεί κατηγορία εξύβρισης.
 
Τέλος, ο κ. Καλύβας δικαιώνει τον Σιδηρόπουλο και για την μη υπόδειξη πέναλτι για το οποίο διαμαρτύρεται η ΑΕΚ στην τελευταία φάση του αγώνα. Σημειώνει ότι ο Σιδηρόπουλος ήταν δίπλα στη φάση και είδε ότι ο Τσιρίλο έκανε προσπάθεια να αποφύγει και όχι να ρίξει κάτω τον Λυμπερόπουλο, όταν ο τελευταίος “τσίμπησε” την μπάλα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε