Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη – Πεδίο μάχης το Κλεάνθης Βικελίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομικών μετά τη λήξη της αναμέτρησης Άρης – Ηρακλής, όπως πρώτο μετέδωσε το NewsIt.Δείτε βίντεο.

Εξαγριωμένοι οι οπαδοί των κίτρινων “μπούκαραν” στον αγωνιστικό χώρο και κάποιοι από αυτούς έφτασαν στα αποδυτήρια και τα έκαναν… γυαλιά καρφιά.

Όλα ξεκίνησαν μετά το σφύριγμα της λήξης. Οι οπαδοί των γηπεδούχων μην αντέχοντας την ήττα από τον Ηρακλή, πήδηξαν από τις κερκίδες στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκαν προς τη φισούνα.

Εκεί οι σεκιούριτι χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες για να αποτρέψουν την είσοδο των οπαδών στα αποδυτήρια, κάτι που εξαγριώσε ακόμη περισσότερο τους “μαινόμενους” οπαδούς.

Αφού έπεσε πολύ ξύλο στη φυσούνα, οι οπαδοί πέρασαν στα αποδυτήρια και συγκρούστηκαν με άντρες της αστυνομίας που ήταν στο σημείο.

Λίγο αργότερα οι οπαδοί επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας πλέον τη συμπαράσταση και άλλων που είχαν “μπουκάρει” στο γήπεδο.

Το Κλεάνθης Βικελίδης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης αφού οπαδοί και αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν στο κέντρο του γηπέδου. Μάχες σώμα με σώμα σε ένα σκηνικό “κόλασης”.

Λίγο μετά τις 21.45 οι οπαδοί απομακρύνθηκαν από το γήπεδο, έχοντας στιγματίσει για ακόμη μία φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Του “έκλεισε” το σπίτι – “Ροπαλιά” Γιάκομπ στον Άρη

Μιχαλήτσος: Στόχος ήταν η παραμονή και όχι τα πλέι οφ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε