Τρίτη, 16 Απρ.
20oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στην Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα στην αναμέτρηση Καβάλα – Άρης για το κύπελλο, οπαδοί του ΠΑΟΚ και του Άρη δημιούργησαν επεισόδια στη Μακεδονική πόλη με αρκετές υλικές ζημιές. Οι οπαδοί των κίτρινων ταξίδεψαν στην Καβάλα έχοντας προσκλητήρια γάμου!

Η βεντέτα που άνοιξε μετά το ματς πρωταθλήματος μεταξύ του Άρη και του ΠΑΟΚ φαίνεται ότι συνεχίζεται. Φίλοι των κίτρινων που βρέθηκαν στην Καβάλα για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της ομάδας τους με τους Αργοναύτες, αν και απαγορεύονται οι μετακινήσεις. δέχτηκαν επίθεση από οπαδούς του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα αρκετές υλικές ζημιές.

Επίθεση δέχτηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Θανάσης Αθανασιάδης, ενώ και τα αυτοκίνητα που συνοδεύουν την αποστολή έχουν υποστεί υλικές ζημιές.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρουν μαρτυρίες, δεν έμειναν μόνο εκεί αφού επιτέθηκαν στους αντίστοιχους του Άρη οι οποίοι καθόντουσαν σε καφετέριες και ταβέρνες.  

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν και στο Ανθή Καραγιάννη εκεί όπου τους οπαδούς του Άρη τους περίμεναν περίπου 150 οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αντικείμενα εκτοξεύτηκαν και προς τους παίκτες του Άρη αλλά και του Έκτορ Κούπερ κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων για να διώξει τους φιλάθλους ενώ δεν επέτρεψε την είσοδο των οπαδών του Άρη αν και αυτοί είχαν προμηθευτεί εισιτήρια.

Το εντυπωσιακό είναι ότι για να μην αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι οπαδοί του Άρη κατά τη μετάβαση τους στην Καβάλα, είχαν τυπώσει προσκλητήρια γάμου για να μπορέσουν να περάσουν από τους ελέγχους!!!

Στις 17.00 η Καβάλα υποδέχεται τον εορτάζοντα Άρη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε