Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Σοβαρά επεισόδια στο ΣΕΦ πριν τον τελικό ΟΣΦΠ – ΠΑΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων στον περιβάλλοντα χώρο αλλά και μέσα στο ΣΕΦ, πριν τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Μολότοφ, καπνογόνα και χρήση χημικών έκαναν την ατμόσφαιρα αποπνικτική. ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ.

22.30 O αγώνας αρχίζει με καθυστέρηση περίπου 45 λεπτών  ΔΕΙΤΕ LIVE

21.57 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγήκαν και πάλι στο γήπεδο.

21.53 Το ματς θα ξεκινήσει μετά τις 22.30 όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Βίντεο με την είσοδο για λίγα δυυτερόλεπτα των παικτών του Παναιθηναϊκού στο ΣΕΦ

21.50 Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος πήρε το μικρόφωνο και έκανε έκκληση στους φιλάθλους να σταματήσουν:

“Αφήστε μας να τους νικήσουμε. Είδατε τι έγινε εκεί πέρα. Αφήστε μας να τους νικήσουμε και να πάρουμε αυτό που μας αξίζει την Τετάρτη μέσα στο ΟΑΚΑ.”

21.40 Οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν για δεύτερη φορά στο παρκέ και ακολουθεί ο Παναθηναϊκός. Πέφτουν πολλά αντικείμενα. Κροτίδες και μπουκάλια. Ξαναφεύγει ο Παναθηναϊκός.

21.32 Μεγάλη φωτιά αυτή την στιγμή πίσω από τις εξέδρες που βρίσκονται πάνω από τη φισούνα.

Η φωτιά δεν έχει σβήσει ακόμη, ΦΩΤΟ NEWSIT.

21.27 Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε προσαγωγές.

21.26 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού λένε ότι δεν θα βγουν από τα αποδυτήρια αν δεν ηρεμήσει τελείως η κατάσταση.

21.24 Τα πράγματα έχουν ηρεμήσει αλλά οι ομάδες δεν έχουν βγει ακόμη στο παρκέ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει σίγουρα με καθυστέρηση. Γίνονται συστάσεις από τα μεγάφωνα για να ανέβουν όλοι οι φίλαθλοι στις θέσεις τους για να μπορέσει να ξεκινήσει το ματς.

Πολλές καταστροφές στο ΣΕΦ, ΦΩΤΟ NEWSIT.

21.17 Το πρώτο θετικό δείγμα είναι η αποχώρηση της αστυνομίας από το εσωτερικό του ΣΕΦ. Στο πάνω διάζωμα του ΣΕΦ δεν μπορεί να κάτσει κανείς αφού τα χημικά έχουν κάνει την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

21.15 Οι πρωταγωνιστές που έπρεπε να είναι οι παίκτες έχουν αποχωρήσει στα αποδυτήρια αφού δεν είναι δυνατόν να μείνουν στο παρκέ με τις υπάρχουσες συνθήκες. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επιστρέφουν στα αποδυτήρια, ΦΩΤΟ NEWSIT.

21.11 Οι οπαδοί έχουν σπάσει πολλά καθίσματα και τα πετούν προς τα ΜΑΤ. Η απάντηση είναι τα δακρυγόνα.

21.09 Οπαδοί συνεχίζουν να κάνουν “επισκέψεις” στα δημοσιογραφικά…

21.04 Οπαδοί προσπάθησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό για να μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο και η αστυνομία “απειλεί” με συλλήψεις.

21.03 Μικρή εστία φωτιάς σβήνει με την παρέμβαση των ανθρώπων του γηπέδου.

21.00 Σκηνικό “πολέμου” στο ΣΕΦ. Επεισόδια μέσα στο γήπεδο μεταξύ μερίδας οπαδών και της αστυνομίας. Ανάλογο σκηνικό και εκτός γηπέδου αφού οι πόρτες έχουν κλείσει και οι οπαδοί θέλουν να μπουν μέσα. Τα δακρυγόνα έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.

20.55 Οι πόρτες έχουν κλείσει και ο κόσμος που φτάνει τώρα έχει μείνει εκτός γηπέδου. Μέσα συνεχίζονται τα επεισόδια μεταξύ των ΜΑΤ και των φιλάθλων.

20.50 Τα επεισόδια συνεχίζονται παντού. Και στον περιβάλλοντα χώρο και μετά τον έλεγχο των εισιτηρίων. Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.

20.48 Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν το ζέσταμα τους εν μέσω αποδοκιμασιών.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

20.46 Τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και στους υπόλοιπους χώρους, περιμετρικά του γηπέδου. Ο έλεγχος που έκανε; η αστυνομία είναι ελλιπέστατος

20.45 Η κατάσταση δεν έχει ηρεμήσει. Οι φίλοι του Ολυμπιακού πετάνε πέτρες προς τους ασστυνομικούς οι οποίοι απαντούν με χρήση χημικών.

20.35 Επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομίας στην είσοδο της θύρας 6. Χρήση χημικών έχουν κάνει οι αστυνομικές δυνάμεις. Μολότοφ και κροτίδες πετάνε οι οπαδοί που σύφωνα με πληροφορίες δεν έχουν εισιτήρια και προσπαθούν να μπουν στο γήπεδο.

Συγκρούσεις αστυνομικών με οπαδούς του Ολυμπιακού έξω από τη θύρα 6, ΦΩΤΟ NEWSIT.

20.25 Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού επιτέθηκε φραστικά στους δημοσιογράφους που βρίσκονται ήδη στο ΣΕΦ, ζητώντας τους να γράψουν τα πράγματα με το ονομά τους…

20.20 Ο Λίνας Κλέιζα βγήκε για να ξεκινήσει την προθέρμανση.

ΦΩΤΟ NEWSIT.

20.14 Στο ΣΕΦ τα φώτα έχουν ανάψει και οι φίλοι του Ολυμπιακού μπαίνουν σιγά σιγά στο εσωτερικό του γηπέδου

ΦΩΤΟ NEWSIT.

20.12 Έφτασε και η αποστολή του Ολυμπιακού εν μέσω επιδοκιμασιών από τους φίλους της ομάδας.

20.00 Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα.

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού έφτασε στο ΣΕΦ, ΦΩΤΟ NEWSIT.

19.50 Η ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρίσκεται στο ΣΕΦ έχει “καθαρίσει” την περιοχή όπου θα περάσει το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Κανένας φίλαθλος των ερυθρόλευκων δεν μπορεί να πλησιάσει στο γήπεδο.

Η αστυνομία έχει περιορίσει τους φίλους του Ολυμπιακού, ΦΩΤΟ NEWSIT.

19.25 Μέσα στο γτήπεδο δεν υπάρχει κόσμος αλλά στους γύρω δρόμους υπάρχουν πάρα πολύ φίλοι των ερυθρόλευκνω. Ακόμη περισσότεροι είναι οι αστυνομικοί που περιμένουν την αποστολή του Παναθηναϊκού. Μετά τα όσα έγιναν στον τρίτο τελικό το κλίμα είναι “θερμό”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε