Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σοβαρεύτηκε μετά το… κάζο – Πρόκριση με “τριάρα” για Ολυμπιακό

Τα σκληρά λόγια και το πρόστιμο του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την ισοπαλία με την Δόξα Δράμας έπιασαν… τόπο και ο Ολυμπιακός “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τον Θρασύβουλο (3-0), παίρνοντας έτσι την πρόκριση για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας. Τουλάχιστον 15 μέρες εκτός ο Πάντελιτς

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είχε ξεκάθαρη υπεροχή και τις περισσότερες προσπάθειες για γκολ, απέναντι στον Θρασύβουλο, που δεν κατάφερε σε κανένα σημείο να κρατήσει την μπάλα και που σε αρκετές περιπτώσεις έπαιξε σκληρά. Μελανό… σημείο για τους Πειραιώτες, ο τραυματισμός του Πάντελτις, που έγινε αλλαγή (59′) μετά από σκληρό μαρκάρισμα.

Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κινητικός από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, θέλοντας να κυκλοφορήσει την μπάλα, αλλά δεν είχε… ουσία στις κινήσεις του. Απ’ την άλλη, ο Θρασύβουλος προσπάθησε να είναι σωστά τοποθετημένος αμυντικά και την κατάλληλη στιγμή για να βγει στην αντεπίθεση.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το γκολ και στην πρώτη τους ολοκληρωμένη επιθετική προσπάθεια το πέτυχαν. Στο 10′ ο Αμπντούν βρήκε τον Πάντελιτς μέσα στην περιοχή και ο Σέρβος πλάσαρε με άνεση τον Κασμερίδη, για το 1-0.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε συνέχισε να ελέγχει χωρίς πρόβλημα το ρυθμό του αγώνα, την ίδια ώρα που οι φιλοξενούμενοι έκαναν πολλά αμυντικά λάθη. Σαν αποτέλεσμα είχαμε τους Πειραιώτες να “χτυπούν” κυρίως από τα δεξιά με τους Αμπντούν και Χαβίτο και να πετύχουν και ένα δεύτερο τέρμα (21′) από τον Νταβίντ Φουστέρ.

Η εικόνα του αγώνα μέχρι το ημίχρονο δεν άλλαξε, με τον Θρασύβουλο (πέρα από την ευκαιρία του Ζουμπουλάκη στο 43′) να έχει καθαρά… συνοδευτικό ρόλο. Οι “ερυθρόλευκοι” συνέχισαν με επιθετικό τέμπο και έφτασαν στο 3-0 στο 55′ με το δεύτερο τέρμα του Πάντελιτς.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στην συνέχεια αφού είχαμε πολλά σκληρά μαρκαρίσματα από τους φιλοξενούμενους (είδαν συνολικά πέντε κίτρινες κάρτες). Μάλιστα σε ένα από αυτά ο Πάντελιτς τραυματίστηκε στο αριστερό γόνατο -αποκόμισε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα (σχίσιμο)- και έγινε αλλαγή.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Στον παίκτη έγιναν ράμματα, τα οποία θα αφαιρεθούν σε δύο εβδομάδες.

Παράλληλα ο 33χρονος άσος θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν υπάρχει και κάποιο οστικό τραύμα από το μαρκάρισμα του αντιπάλου του. Ο Πάντελιτς χάνει, συνεπώς, σίγουρα τα ματς με Λεβαδειακό (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός) για το πρωτάθλημα.

Έτσι, το αποτέλεσμα δεν άλλαξε στην συνέχεια και ο Ολυμπιακός πήρε άνετη πρόκριση για την συνέχεια του δεύτερου τη τάξη θεσμού.

Οι συνθέσεις:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγιερι, Χαβίτο, Παπαδόπουλος (74’ Βαλεριάνος), Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μοδέστο (66’ Μακούν), Γέστε, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Πάντελιτς (59’ λ.τρ. Ιμπαγάσα).

Θρασύβουλος (Λύσανδρος Γεωργαμλής): Καζμερίδης, Καλαμιώτης, Παγώνης, Βασιλείου (63’ Νικολάου), Σύρος, Ψιάνος, Ροκάστλ (78’ Βλάχος), Σταμπολζίεφ (46’ Βαγγελής), Ντακόλ, Σκόνδρας, Ζουμπουλάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε