Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σούπα” στα Πηγάδια – “Λευκή” ισοπαλία στο ντέρμπι της Θράκης

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Σε ένα ματς με δύο αποβολές, νεύρα και 11 κίτρινες κάρτες, Ξάνθη και Πανθρακικός έμειναν στο 0-0 και παρέμειναν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Εντυπωσιακή απόκρουση του Λοντίγκιν στο 90′

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Δερμιτζάκη πατούσε καλύτερα στο γήπεδο, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, ενώ έφτασε και δύο φορές πολύ κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να καταφέρει να το πετύχει.

Η ασυνεννοησία του Κάκου με τον Σερφά για ένα… σορτσάκι, έφερε την δεύτερη κίτρινη κάρτα στον παίκτης της Κομοτηνής και εκεί τα πάντα άλλαξαν. Από το 22′ οι Ξανθιώτες εκμεταλλεύτηκαν την αριθμητική υπεροχή, στρίμωξαν τον Πανθρακικό στα καρέ του και προσπάθησαν να σκοράρουν.

Το δεύτερο ημίχρονο κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με το μισό του πρώτου. Η Ξάνθη δεν μπορούσε να πατήσει στη περιοχή και φυσικά να απειλήσει τον Κουτσόπουλο, ενώ από την άλλη πλευρά οι… 10 παίκτες του Δερμιτζάκη έδιναν την μάχη τους.

Στο 75′ αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία, αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Φλίσκας. Η εξέλιξη αυτή έδωσε το δικαίωμα στον Πανθρακικό να πιέσει παραπάνω. Αυτό έγινε πιο έντονο από την στιγμή που ο Ντάνι, αποχώρησε τραυματίας και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες. Μάλιστα, ο Μπαϊκαρά θα μπορούσε να δώσει το τρίποντο στους “πράσινους” αλλά ο Λοντίγκιν κράτησε το μηδέν στο 89′.

Ξάνθη (Νίκος Κωστένογλου): Λοντίγκιν, Μπέρτος (46’ Νάκας), Βάλλας, Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Ντάνι, Πλατέλλας (46’ Μαρίν), Μάνταλος, Μαρσελίνιο (68’ Ράνος), Μαρσκόφσκι. 

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Κομεσίδης, Ονουάτσι, Γούτας. 

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Σκλιοπίδης, Μακρυδημήτρης, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης, Καστσελάν, Μπαϊκαρά, Βαϊρουά (36’ Μελίσσης), Λουσέρο (75’ Μουνάφο), Παπαδόπουλος. 

Στον πάγκο: Αντίλοβιτς, Στάθης, Κυβελίδης, Γωνιάδης, Πρίττας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε