Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σούπα” στο ΟΑΚΑ – Λύτρωση από τη… βούλα για Παναθηναϊκό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός επιθετικά και χωρίς φαντασία, αλλά πήρε τελικά το τρίτο συνεχόμενο “τρίποντο” επικρατώντας της ουραγού Κέρκυρας με 1-0, χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Φιγκερόα. που άνοιξε… λογαριαμό με το “τριφύλλι” – Ντεμπούτο για Σπυρόπουλο

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

ΠΑΕ Κέρκυρα: Πεντακάθαρο επιθετικό φάουλ το πέναλτι!

Πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση είχαμε ένα απρόοπτο για τον Παναθηναϊκό, αφού ο Γιούρκας Σεϊταρίδης αντιμετώπισε στομαχικές διαταραχές και τη θέση του πήρε ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, που έκανε ντεμπούτο με το “τριφύλλι”.

Κακό ποιοτικά το πρώτο ημίχρονο, με τους “πράσινους” να έχουν την κατοχή της μπάλας, αλλά να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια φάση. Το “τριφύλλι” είχε ανούσια υπεροχή, χωρίς καλή κυκλοφορία και με τους Μαυρία και Σισοκό πολύ καλά κλεισμένους. Η Κέρκυρα είχε πολύ καλή αμυντική λειτουργία, με μόνη καλή επιθετική απειλή τον Λεόν, που όμως δεν είχε την κατάλληλη στήριξη από τους συμπαίκτες του μπροστά. Μοναδική καλή ευκαιρία του 45πτου ήρθε από το πλασέ του Μπουμσόνγκ (!) στο 36′.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Φάμπρι θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του, βάζοντας στον αγώνα τον Φιγκερόα και τοποθετώντας πίσω του τους Ζέκα και Εσπάρθα. Πολύ γρήγορα όμως ο ρυθμός των “πρασίνων” έπεσε, με τον Ζέκα να δείχνει πως είναι ο μόνος που το… προσπαθεί. Τελικά, ο μόνος τρόπος για να μπει γκολ ήταν με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Παναθηναϊκός και εκτέλεσε ο Φιγκερόα, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα στο πρωτάθλημα.

Παναθηναϊκός(Φάμπρι): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Πίντο, Κάιπερ, Τριανταφυλλόπουλος(46’Φιγκερόα), Σο, Σισοκό, Ζέκα, Μαυρίας(63’Φορναρόλι), Εσπάρθα(77’Μπαρμπαρούσης). 

Στον πάγκο: Καπίνο, Λαγός, Καζιγιάμα 

Κέρκυρα(Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Βενέτης, Σταμόγιαννος(83’Κρητικός), Αγρίτης(68’Βασιλόγιαννης), Λεόν, Μοντέιρο(84’Σιμώσης), Τσουμάνης, Γκέσιος, Τσοκάνης, Κυβελίδης, Αθανασίου 

Στον πάγκο: Στρατηλάτης, Πετρούσης, Σκέμπης, Αρμένης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε