Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σούπερ…Clasico – Το προβάδισμα στη Μπάρτσα, η “χαρά” στη Ρεάλ(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Τι κι αν είναι η αρχή της σεζόν. Μπαρτσελόνα και Ρεάλ προσέφεραν σούπερ θέαμα στον πρώτο τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Οι Καταλανοί ήταν κυρίαρχοι, απάντησαν με 3 τέρματα στο γκολ του Ρονάλντο όμως ο Βαλντές “χάρισε” στη βασίλισσα την ελπίδα για το δεύτερο ματς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Μπαρτσελόνα του Βιλανόβα δεν έχει μεγάλες διαφορές από αυτή που άφησε ο Γκουαρντιόλα. Οι Καταλανοί… έπνιξαν τη Ρεάλ, είχαν την κατοχή της μπάλας και τις ευκαιρίες να πάρουν από το πρώτο ματς το τρόπαιο. Τελικά το 3-2 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τον δεύτερο αγώνα στη Μαδρίτη.

Στο πρώτο μέρος παρά το ότι οι γηπεδούχοι είχαν συνεχώς τη μπάλα στα πόδια τους δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν μεγάλες ευκαιρίες.

Η Ρεάλ όμως έκανε το… λάθος να ταράξει τα ήρεμα νερά του παιχνιδιού και στο 55′ άνοιξε το σκορ με την κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η απάντηση της Μπαρτσελόνα ήταν άμεση αφού μόλις δύο λεπτά αργότερα η πάσα του Μασκεράνο βρήκε τον Πέδρο ο οποίος πλάσαρε τον Κασίγιας.

Οι Καταλανοί ανέβασαν το ρυθμό τους και αφού έχασαν ευκαιρίες, έφτασαν στο 2ο γκολ τους στο 69΄. Ο Ινιέστα ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ράμος και ο Μέσι νίκησε από τα 11 βήματα τον αρχηγό της Ρεάλ.

Η Μπάρτσα δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 78΄ο Ινιέστα έκανε εκπληκτική κίνηση, πάσαρε στον Τσάβι και ο αρχηγός των μπλαουγκράνα έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Ρεάλ όμως αποδείχθηκε “επτάψυχη”. Έχοντας και τη… βοήθεια του Βαλντές ο Ντι Μαρία σκόραρε στο 85′ και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο δεύτερο ματς που θα γίνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε