Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Σούπερ έκπληξη στο Κλ. Βικελίδης

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Άρης με την ψυχολογία στα ύψη ήθελε να κλείσει το 2010 με νίκη αλλά η Ξάνθη του χάλασε τα σχέδια παίρνοντας σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 2-0, ξεπερνώντας τον στη βαθμολογία.

Οι ακρίτες συμπλήρωσαν 7 αγώνες χωρίς ήττα και από εκεί που βρίσκονταν στην επικίνδυνη ζώνη πλέον είναι στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Ο Άρης μάλλον έμεινε στις δάφνες του θριάμβου επί της Ρόζενμποργκ και παρουσίασε κάκιστο πρόσωπο ενώ η αποβολή του Βαγγέλη στο 35′ σίγουρα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο ματς.
 
Οι κίτρινοι μπήκαν δυνατά στο ματς και προσπάθησαν από την αρχή να επιβάλουν το ρυθμό τους, χωρίς πάντως να απειλούν ιδιαίτερα τον Λυμπερόπουλο.
 
Η Ξάνθη ισορρόπησε και αφού πρώτα προειδοποίησε με την ευκαιρία του Πόι στο 17, κατάφεραν να προηγηθούν στο 22′. Ο Φλίσκας έβγαλε στην πλάτη της άμυνας τον Σουάνη ο οποίος με διαγώνιο σουτ νίκησε το Σηφάκη.
 
10 λεπτά αργότερα οι κίτρινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Φατί έπιασε το δυνατό σουτ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Σαν να μην έφτανε στον Άρη το ότι ήταν πίσω στο σκορ, έμεινε και με 10 παίκτες στο 35′ όταν ο Βαγγέλη αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο εκτός φάσης στον Μαρσελίνιο.
 
3 λεπτά αργότερα η Ξάνθη έφτασε πολύ κοντά στο 0-2 αλλά η κεφαλιά του Βάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη.
 
Οι παίκτες του Κούπερ δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του ματς να απειλήσουν ουσιαστικά τον Λυμπερόπουλο και έτσι μάλλον φυσιολογικά ήρθε το 0-2. Στο 62′ ο Σουάνης με διπλή προσπάθεια διπλασίασε τα τέρματα του και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Από εκεί και μετά οι κίτρινοι είχαν την υπεροχή αλλά χωρίς να δημιουργούν ευκαιρίες. Η Ξάνθη πανηγύρισε την 4η νίκη της στους 5 τελευταίους αγώνες και ξεπέρασε τον Άρη στη βαθμολογία.
 
Άρης: Σηφάκης, Νέτο, Κουλουχέρης, Ναφτί, Τσέζαρεκ (72′ Ρουίζ), Κόκε (83′ Μενδρινός), Φατί, Μίτσελ, Καζναφέρης (59′ Χαβίτο), Λαζαρίδης, Βαγγέλη
 
Skoda Ξάνθη: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Αντεφέμι, Κωστούλας, Βάλλας, Μαρσελίνιο (66′ Βασιλακάκης), Πόι (74′ Έλινγκτον), Σουάνης (83′ Μπόατενγκ), Μπέρτος, Τζάγκι, Κατόνγκο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε