Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Σούπερ…Παναιτωλικός “σκόρπισε” τον Άρη και ελπίζει σε θαύμα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους, οι Αγρινιώτες πέτυχαν πέντε γκολ κόντρα στον κάκιστο Άρη (5-1) και περιμένουν την τελευταία αγωνιστική εκεί όπου θα κριθεί η παραμονή τους στην Σούπερ Λίγκα. Παναιτωλικός, Κέρκυρα, Εργοτέλης θα δώσουν μάχη για την… σωτηρία.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 12′ με την κεφαλιά του Πασσά, διώχνοντας έτσι το άγχος που είχαν στις κινήσεις τους.

Ο αγώνας κύλησε σε χαμηλά επίπεδα, με τους Αγρινιώτες να διατηρούν τον έλεγχο της αναμέτρησης και να κλείνουν το ημίχρονο με ένα δεύτερο τέρμα (45+1′), με τον Καμαρά να εκμεταλλεύεται το λάθος του Σανκαρέ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη.

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του και κόντρα σε ένα κάκιστο Άρη κατάφερε να πετύχει πολύ γρήγορα άλλα δύο τέρματα.

Στο 48′ ο Χαριστέας εκμεταλλεύτηκε το τραγικό λάθος του Βελλίδη και έκανε το 3-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σανκαρέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Αν και στο 74′ ο Γιαννωτάς πέτυχε το γκολ της… τιμής για την ομάδα του, παρόλα αυτά ο Παναιτωλικός πέτυχε και πέμπτο τέρμα (76′) με τον Φερνάντες. Η αναμέτρηση διεκόπη για λίγα λεπτά, λόγω ρίψης δακρυγόνων (για επεισόδια που έγιναν έξω από το γήπεδο), η κατάσταση δεν άλλαξε με την επανέναρξη του αγώνα.

Να τονίσουμε πως οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες, λόγω των αποβολών των Γκόλια και Φατί.

Η λήξη του αγώνα βρήκε τον Παναιτωλικό να παίρνει μια νίκη, η οποία με συνδυασμό αποτελεσμάτων και νίκης δικής του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό, μπορεί να τον κρατήσει στην κατηγορία.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Τσενάμο, Γκόλιας, Κούσας, Μπουμάλ, Πασάς (62’ Μουμίν), Παλαιολόγος, Φερνάντες, Χαριστέας (80’ Μπελεβώνης), Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Καμαρά (70’ Ακαλέ). 

Άρης (Μανουέλ Μασάδο): Βελλίδης, Νέτο, Παπαζαχαρίας (56’ Κατίδης), Μίσελ, Σολτάνι (46’ Τριανταφυλλάκος), Φατί, Σανκαρέ, Γιαννιώτας, Καπετάνος, Λαζαρίδης, Ακόστα (64’ Κανούλας).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε