Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Σούτιλ, Ρόσμπεργκ οι ταχύτεροι

Τον 1ο και 3ο καλύτερο χρόνο έκανε το δίδυμο της Mercedes
Τον 1ο και 3ο καλύτερο χρόνο έκανε το δίδυμο της Mercedes, στη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής, ΦΩΤΟ REUTERS.

Ο Γερμανός πιλότος της Force India σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές της χρονιάς, στην πίστα του Μπαχρέιν και ο Γερμανός της Mercedes ήταν ο ταχύτερος στην δεύτερη περίοδο. Ο Αnt1 το πρώτο Γκραν Πρι…με το αζημίωτο!

Ο Άντριαν Σούτιλ έκανε 18 γύρους και ήταν ο ταχύτερος όλων με 1:56.5. Δεύτερος στην πίστα του Σακχίρ ήταν ο Φερνάντο Αλόνσο με Ferrari και 1:56.7 και ακολούθησαν οι Κούμπιτσα, Μάσα, Μπάτον και Χάμιλτον. Ο Μίκαελ Σουμάχερ στην επίσημη “επιστροφή” του στο σπορ κατέλαβε μόλις την 10η θέση. Μάλιστα, ήταν ο μοναδικός πιλότος από τους 23 πιλότους που μπήκαν στην πίστα, που είχε έξοδο!

Οι χρόνοι κατέβηκαν στην δεύτερη περίοδο, με τον Νίκο Ρόσμπεργκ να καταλαμβάνει την πρώτη θέση με 1:55.4. Ακολούθησε στη δεύτερη θεση ο Λούις Χάμιλτον με 1:55.8 και στην τρίτη ο Μίκαελ Σουμάχερ με 1:55.9. Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Τζένσον Μπάτον κατέλαβε την 4η θέση και ακολούθησαν οι Φέτελ, Χούλκενμπεργκ, Μάσα.

Τελικά, οι φανς της Φόρμουλα 1 στην χώρα μας θα παρακολουθήσουν το πρώτο Γκραν Πρι της χρονιάς. Ο Αntenna θα μεταδόσει ζωντανά τις ελεύθερες δοκιμές, τις κατατακτήριες και τον αγώνα από το σάιτ του στο διαδίκτυο και τηλεοπτικά σε μαγνητοσκόπηση. Για πρώτη φορά, ορίστηκε αντίτιμο για το “ιντερνετικό” πακέτο και θα είναι 4,99 ευρώ. Είναι ένα “στοίχημα” που θα δούμε πως θα εξελιχθεί.

Αναλυτικά οι ώρες των μεταδόσεων:

Ίντερνετ:
Ελεύθερες δοκιμές
Σάββατο 10:00
Κατατακτήριες δοκιμές
Σάββατο 13:00
Αγώνας
Κυριακή 14:00

Τηλεοπτικά: 
Κατατακτήριες δοκιμές και αγώνας σε μαγνητοσκόπηση το Σάββατο και την Κυριακή στη 01:30.

Εν τω μεταξύ, διαλευκάνθηκε το θέμα που είχε προκύψει την προηγούμενη εβδομάδα σχετικά με τη νομιμότητα της πίσε πτέρυγας της McLaren. Έπειτα από επιθεώρηση της αεροτομής από την FIA δεν προέκυψε καμία παρατυπία. Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε στην πίστα του Μπαχρέιν, πριν τις ελεύθερες δοκιμές. “Αντι να παραπονιέστε καλό θα ήταν να την αντιγράψετε”, δήλωσε με αρκετή δόση χιούμορ, ο “ισχυρός άνδρας” των “ασημί”, Μάρτιν Γουίτμαρς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε