Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

“Σούζα” στις καθυστερήσεις, ΛΑΡΙΣΑ-ΠΑΟΚ 2-1

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Νίκη παραμονής πήρε η Λάρισα, η οποία με γκολ της τελευταίας στιγμής επικράτησε 2-1 του ΠΑΟΚ και έφτασε τους 34 βαθμούς.

Το σκορ στο “Αλκαζάρ” άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Κουζέν στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο “Δικέφαλος του Βορρά” ισοφάρισε στο 82ο λεπτό με την κεφαλιά του Κοντρέρας και εκεί που όλα έδειχναν ότι το 1-1 θα ήταν το τελικό αποτέλεσμα, ο Πούρι “λύτρωσε” τη Λάρισα με το γκολ που πέτυχε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ακολούθησε “έκρηξη” ενθουσιασμού από τους φιλάθλους των “βυσσινί”, οι οποίοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο πριν ακουστεί το σφύριγμα της λήξης. Όταν αυτό ακούστηκε το πάρτυ ξεκίνησε στο “Αλκαζάρ”, καθώς η ομάδα του “κάμπου” με τη νίκη της ανέβηκε στη 10η θέση και έκανε σπουδαίο βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι συνθέσεις:

ΛΑΡΙΣΑ (Παπακώστας): Βιέρα, Βενετίδης, Νταμπίζας, Κυριακίδης, Κουζέν, Μετίν, Ρομέου (84′ Ρομέου), Βελάσκο (40′ Φλάβιο), Μελίσσης, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (68′ Πούρι). 

ΠΑΟΚ (Σάντος): Χαλκιάς, Βιτόλο, Τσιρίλο, Εντίνιο (75′ Κουτσιανικούλης), Σορλέν (60′ Μουσλίμοβιτς), Κοντρέρας, Λίνο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σνάουτσνερ (60′ Μουν).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε