Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σπανός: Είναι πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε

ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Ο ιδιοκτήτης του Ατρομήτου για την πρώτη ευκαιρία της ομάδας να κατακτήσει έναν τίτλο μετά από 88 χρόνια ιστορίας αλλά και για την συμπαράσταση του κόσμου.

Δώνης: Όποιος πάει για για την ισοπαλία χάνει – Θα παίξουμε σαν μεγάλη ομάδα

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Σπανού στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:
 

-Για τα όνειρα που είχε πέντε χρόνια πριν, όταν γινόταν η συγχώνευση Χαλκηδόνας-Ατρομήτου: “Αν δεν βάλεις στόχους και δεν έχεις όνειρα δεν μπορείς να καταφέρεις κάτι. Για αυτό έγινε η συγχώνευση της Χαληκδόνας με τον Ατρόμητο πέντε χρόνια πριν. Πολύ μεγάλο αυτό που είχαμε πετύχει με τη Χαλκηδόνα, αυτό που θέλαμε ήταν να πάρουμε τους φιλάθλους που είχε μια ιστορική ομάδα, όπως ο Ατρόμητος, ώστε να δώσουμε ώθηση στην ομάδα και να φτάνει να διεκδικεί τίτλους. Είναι μια μεγάλη γιορτή για τον Ατρόμητο, ο οποίος πρώτη φορά έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει ένα τίτλο στα 88 χρόνια ιστορίας του”.

-Για την ανταπόκριση του κόσμου και την κίνηση των εισιτηρίων του τελικού:
“Σημαντικός στόχος που επετεύχθη, οι 13.000 κόσμου. Πρωτόγνωρο αυτό που ζούμε, είναι μια ευχάριστη έκπληξη και το μεγάλο στοίχημα είναι να κρατήσουμε δίπλα μας ένα μέρος του κόσμου αυτού, για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε περισσότερα πράγματα και να βάζουμε υψηλότερους στόχους”.

-Για το ενδεχόμενο να βρεθούν οπαδοί της ΑΕΚ ανάμεσα σε αυτούς του Ατρομήτου: “
Έγινε προσεκτική πώληση εισιτηρίων ν και θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των εισιτηρίων έχει δοθεί σωστά και δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα”.

-Για το αν υπάρχει άγχος στην ομάδα του Περιστερίου:
“Πάμε με λιγότερο άγχος εμείς από την ΑΕΚ που είναι το σαφές φαβορί να εξαντλήσουμε όσες πιθανότητες έχουμε για να κατακτήσουμε το κύπελλο”.

-Για τον διαιτητή Κάκο:
“Προσωπικά δεν ρωτήθηκα για τον ορισμό του κυρίου Κάκου έχουμε εμπιστοσύνη στους θεσμούς καλό ποδοσφαιρικό θέαμα και να κερδίσει ο καλύτερος ο διαιτητής έχει όλες τις δυνατότητες να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του τελικού. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός”.

-Για την παλαιότερη εμπλοκή της οικογένειας του με αγορά των μετοχών της ΑΕΚ:
“Αλήθεια είναι τα σενάρια για εμπλοκή στην αγορά της ΑΕΚ πριν ασχοληθώ με την Χαλκηδόνα. Δεν προχωρήσαμε γιατί ήταν οικονομικά ασύμφορο για την οικογένεια μου. Πράγματι μετά τον Ιωνικό, ομάδα μου και λόγο της προσφυγικής μου κληρονομίας ήταν η ΑΕΚ με την οποία έτρεφα τα καλύτερα συναισθήματα”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε