Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπανούλης: Έκανα το καλύτερο για μένα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Kill-Bill διανύει τις πρώτες του ημέρες ως παίκτης του Ολυμπιακού και είναι λογικό όπου σταθεί και όπου βρεθεί όλοι να τον ρωτούν για την επιλογή που έκανε να αλλάξει στρατόπεδο.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια και ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στο NTV για τη μέχρι τώρα προετοιμασία:

“Όλα πάνε καλά ως τώρα. Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας λόγω των Εθνικών ομάδων όπως και οι περισσότερες πρωτοκλασάτες ομάδες. Ήρθαμε στο τουρνουά για να βρεθούμε μεταξύ μας.

Ο στόχος μας είναι και οι τρεις τίτλοι και ο Ολυμπιακος πρέπει να τους κατακτήσει. Έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την ομάδα. Έχουμε τρομερή ατμόσφαιρα μέσα κι έξω από το γήπεδο.”

Ερωτηθείς για τις αντιδράδσεις των οπαδών του Παναθηναϊκού τόνισε: 

“Όταν πας σε μια άλλη ομάδα πάντα υπάρχουν αντιδράσεις, αλλά ως επαγγελματίας έπρεπε να κάνω το καλύτερο για μένα.”

Τέλος μίλησε για την Εθνική: 

“Έτσι είναι η ζωή. Δεν το περίμενα. Πρέπει να μαθαίνεις από τις αποτυχίες και να προχωράς. Σεβόμαστε τις αποφάσεις των παιδιών που αποφάσισαν να αποχωρήσουν. Έχουν προσφέρει πάρα πολλά στην Εθνική ομάδα, μεγαλώνουν και πρέπει να ξεκουραστούν για να είναι σε θέση να βοηθούν τις ομάδες τους. Έτσι είναι η ζωή, κάποια στιγμή έρχονται οι νέοι και παίρνουν τη θέση των άλλων που μεγαλώνουν.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε