Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σπανούλης: Ξεκινάμε ένα βήμα μπροστά απ΄τους υπόλοιπους

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ολυμπιακός αρχίζει απόψε τις υποχρεώσεις του στην Ευρωλίγκα κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ και ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” μιλάει για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova ο Βασίλης Σπανούλης: 

«Πιστεύω πως βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Αν νομίζουμε πως με μία μεγάλη χρονιά, όλα έχουν λυθεί, όλα είναι τέλεια, θα είναι το μεγαλύτερο λάθος που θα έχουμε κάνει. Ίσως η χρονιά που κάναμε, με τους δύο μεγάλους τίτλους που κατακτήσαμε, για μένα θα πρέπει να είναι η αφετηρία για τις επόμενες χρονιές και όχι ότι είναι το top και δεν μπορεί να γίνει καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης και συμπλήρωσε: 

«Θέλουμε να πούμε συγχαρητήρια στους προέδρους, στον προπονητή μας που ήθελε την ίδια ομάδα. Στους προέδρους που έκαναν αυτά που είχαν σχεδιάζει και πήραμε δύο πάρα πολύ καλούς παίκτες, πάρα πολύ καλά παιδιά που ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας. Να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που ήταν πέρσι μαζί μας και έφυγαν, γιατί όλοι βοήθησαν για να επιτευχθούν οι στόχοι. Ξεκινάμε ένα βήμα μπροστά από όλους, αλλά ίσως μας φτάσουν οι υπόλοιπες ομάδες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, γιατί οι περισσότερες ομάδες της Ευρώπης είναι καινούργιες. Εμείς θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ, γιατί όταν φτάσουν το δικό μας επίπεδο, εμείς με τη δουλειά μας να είμαστε πάλι μπροστά από αυτούς». 

Για το αν είναι βατός ο όμιλος του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα: «Πιστεύω πως είναι πολύ δύσκολος όμιλος. Ο δικός μας και του Παναθηναϊκού είναι οι πιο δύσκολοι όμιλοι. Στην Ευρωλίγκα αν κάνεις μία ήττα στην έδρα σου τα πράγματα δυσκολεύουν, πρέπει να κρατήσουμε το αήττητο στο ΣΕΦ και όσες περισσότερες νίκες μπορούμε εκτός».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε