Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Σπανούλης: Περήφανος που είναι μέλος του Ολυμπιακού

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής όχι μόνο του πέμπτου τελικού αλλά και όλης της φετινής πορείας του Ολυμπιακού, έπλεξε το εγκώμιο του Ντούσαν Ίβκοβιτς και των σιμπαικτών του.

Τον…αποκαθήλωσε – Ο Σπανούλης “σκότωσε” τον Παναθηναϊκό – Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός(VIDEO)

“Ολοκληρώνεται μία εξαιρετική χρονιά για την ομάδα. Μεγάλωσε αυτή η ομάδα σε χρόνο ρεκόρ. Χτίσαμε μία ομάδα από την αρχή, ο κόουτς και οι πρόεδροι, πιστέψαμε σε αυτήν. Όλα αυτά έχουν γίνει μέσα από πολλή δουλειά, μέσα από δύσκολες βραδιές. Αυτή η ομάδα έπαιζε τελικούς όλη την χρονιά, με την πλάτη στον τοίχο συνεχώς και αυτό μας έχτισε χαρακτήρα. Δεν θυμάμαι ομάδα με τέτοια βελτίωση μέσα σε μία σεζόν.

Είμαστε πολύ τυχεροί που είχαμε τον κόουτς μαζί μας. Καλώς ή κακώς οι χαρές είναι λιγότερες από τις λύπες σε αυτήν την δουλειά και πρέπει να τις ευχαριστηθούμε. Να είμαστε όλοι δίπλα στην ομάδα. Είμαι περήφανος που έπαιξα με αυτούς τους συμπαίκτες και τους προπονητές. Αυτή να είναι η αρχή για να πάρουμε και άλλες κούπες. 

Πολλοί δεν μας υπολόγιζαν ούτε για το top16. Δεν ξέρω ομάδα που με τέτοιες μειώσεις και με δημιουργία ομάδας από το μηδέν, να έχει κάνει κάτι ανάλογο. Τώρα είναι η στιγμή να στηρίξουμε αυτή την ομάδα. Χτίσαμε αυτήν την ομάδα και αυτός ο κορμός πρέπει να μείνει στην ομάδα και το τεχνικό τιμ για να έρθουν και άλλες επιτυχίες. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε δίπλα μας τον κόουτς. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλος που μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα με τέτοιο μπάτζετ. Δουλέψουμε σκληρά από την αρχή. Τον ακούσαμε και είμαι πολύ περήφανος.

Αφιερώνω το τρόπαιο στην οικογένειά μου. Έχω μία ισορροπημένη ζωή και αυτό είναι σημαντικό. Στην μάνα μου και τον αδερφό μου που με κρατάνε στην γη, στον κ. Ίβκοβιτς, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου και τον κόσμο μας. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτόν τον κορμό. Πιστεύω ότι για να έρθουν επιτυχίες πρέπει να έχουμε έναν σταθερό κορμό. 

Δύσκολο ήταν για σας που κάνετε κριτική το να πάω από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό. Για μένα ήταν εύκολα γιατί ήταν μία συνειδητοποιημένη επιλογή. Εγώ είμαι χαρούμενος δύο χρόνια και απολαμβάνω το μπάσκετ. Οι ήττες πολλές φορές είναι πιο σημαντικές από τις νίκες και από τους τίτλους και σε μαθαίνουν πράγματα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος της ομάδας αυτής” δήλωσε ο αρχηγός του Ολυμπιακού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε