Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπανούλης: Θέλω να πάρω την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας και δεν έκρυψε τη φιλοδοξία του να κατακτήσει το ευρωπαϊκό τρόπαιο και με τον Ολυμπιακό.

Ο δεύτερος σκόρερ της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκας μίλησε για τα συναισθήματα που του προκάλεσε η κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης το 2009, για τα φάιναλ φορ που έχει παίξει αλλά και για το μεγάλο του στόχο.

“Ήμουν έτοιμος, είχα πίστη στον εαυτό του και ήμουν απόλυτα έτοιμος να πετύχω τους στόχους μου. Ήμουν 100% σίγουρος πως εάν ήμουν υγιής θα τα κατάφερνα. Πάντα ήθελα να είμαι ανάμεσα στους καλύτερους και αυτό θέλω πάντα στη ζωή μου. Το τρόπαιο ήταν πάντα στο μυαλό του και γι’ αυτό πάλευα και δούλευα καθημερινά.

Όταν φτάνεις στο Φάιναλ Φορ, ξέρεις πως χρειάζεται να κερδίσεις μόνο δύο ματς για να πάρεις τον τίτλο. Είναι πραγματικά απίστευτο το συναίσθημα να αγωνίζεσαι σε Φάιναλ Φορ, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο, δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς όλο αυτό που ζει, τον κόσμο, την ατμόσφαιρα, την πίεση, τη χαρά, την αγωνία, όλα αυτά συνθέτουν ένα υπέροχο πακέτο που θέλω να ζήσω ξανά.

Όταν έρχεται η ώρα να πιάσεις το τρόπαιο στα χέρια σου, περνάνε τα πάντα από το μυαλό σου, χαρές, λύπες, τα πάντα όσα έκανες μέσα στη σεζόν. Θέλω να πάρω την Ευρωλίγκα με τον Ολυμπιακό.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε