Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Σπίτι τους για… οικονομία οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Σπίτι τους για… οικονομία οι παίκτες του Παναθηναϊκού!

Οι ποδοσφαιριστές του “τριφυλλιού” αποφάσισαν να μην αποσυρθούν στο ξενοδοχείο των προπονητικών εγκαταστάσεων της Παιανίας, πριν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια που θα υπάρξουν στα πλέι οφ.

Οι “πράσινοι” προχώρησαν στην συγκεκριμένη κίνηση, προκειμένου να μειωθεί το κόστος λειτουργίας των εγκαταστάσεων της Παιανίας, αλλά φαίνεται ότι είναι και ένδειξη αντίδρασης των ποδοσφαιριστών για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην ομάδα, με τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα.

Το διοικητικό… σκοτάδι διώχνει τον Φερέιρα απ’ τον Παναθηναϊκό

Οι ποδοσφαιριστές ανακοίνωσαν την απόφασή τους στον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος τους τόνισε από την πλευρά του ότι αυτό που έχουν να κάνουν είναι να μην δώσουν κανένα δικαίωμα για αρνητικά σχόλια και να παίξουν για την ιστορία της ομάδας.

Οι “πράσινοι μετά την προπόνηση του Σαββάτου θα πάνε σπίτια τους και θα συγκεντρωθούν το πρωί της Κυριακής στην Παιανία για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες.

Στα αγωνιστικά, ο Ζέκα προπονήθηκε κανονικά και έδειξε πως έχει ξεπεράσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Πορτογάλος μέσος τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το κυριακάτικο ματς με τον Παναιτωλικό.

Εκτός “μάχης” για την συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι οι Σιμάο, Κατσουράνης, Κλέιτον, Μαρίνος, Λέτο και Ιωαννίδης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε