Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπουδαία ματς σε Ολλανδία και Ιταλία

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η πρώτη δόση της 5ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει 2 μεγάλα ματς. Τα Άγιαξ – Ρεάλ και Ρόμα – Μπάγερν κλέβουν την παράσταση.

5ος όμιλος

Η Μπάγερν έχει το απόλυτο μέχρι τώτα και έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, θέλει όμως να σφραγίσει και την πρωτιά του ομίλου. Για να συμβεί αυτό χρειάζεται τουλάχιστον την ισοπαλία στο σημερινό ματς κόντρα στη Ρόμα. Στο άλλο ματς του ομίλου Βασιλεία και Κλουζ θα παλέψουν με στόχο την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League.

Το πρόγραμμα:

21.45 Ρόμα – Μπάγερν
21.45 Βασιλεία – Κλουζ

Η βαθμολογία

Μπάγερν 12
Ρόμα 6
Κλουζ 3
Βασιλεία 3

6ος όμιλος

Το σημαντικότερο ματς του ομίλου θα γίνει στη Ρωσία. Εκεί Σπαρτάκ Μόσχας και Μαρσέιγ θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση αφού αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν. Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Τσέλσι που έχει 4 νίκες μέχρι τώρα στη διοργάνωση.

Το πρόγραμμα

19.30 Σπαρτάκ Μόσχας – Μαρσέι
21.45 Τσέλσι – Ζίιλινα

Η βαθμολογία

Τσέλσι 12
Σπαρτάκ Μόσχας 6
Μαρσέιγ 6
Ζίλινα 0

7ος όμιλος

Πολύ κρίσιμη είναι η 5η αγωνιστική του 7ου ομίλου. Η Ρεάλ έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, όχι όμως και την πρώτη θέση αλλά λόγω του Δευτεριάτικου ντέρμπι κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Μουρίνιο άφησε στην Ισπανία τους Ιγκουαίν, Καρβάλιο και Κεντίρα. Ο Άγιαξ θέλει μόνο νίκη για να διατηρήσει ελπίδες πρόκρισης. Την ίδια ώρα η Οσέρ υποδέχεται τη Μίλαν, η οποία θα στηριχτεί και πάλι στις ορέξεις του Ιμπραήμοβιτς.

Το πρόγραμμα

21.45 Άγιαξ – Ρεάλ
21.45 Οσέρ – Μίλαν

Η βαθμολογία

Ρεάλ 10
Μίλαν 5
Άγιαξ 4
Οσέρ 3

8ος όμιλος

Τρεις ομάδες διεκδικούν τις δύο πρώτες θέσεις τους ομίλου. Το μεγάλο ματς γίνεται στην Πορτογαλία, όπου η Μπράγκα θέλει να εξιλεωθεί για τη βαριά ήττα που υπέστη στον πρώτο γύρο. Οι κανονιέρηδες βολεύονται και με την ισοπαλία αλλά είναι δεδομένο ότι ο Βενγκέρ δεν πρόκειται να στήσει την ομάδα του αμυντικά. Στο άλλο ματς η Παρτιζάν θα ψάξει για τον πρώτο της βαθμό.

Το πρόγραμμα

21.45 Μπράγκα – Άρσεναλ
21.45 Παρτιζάν – Σαχτάρ

Η βαθμολογία

Άρσεναλ 9
Σαχτάρ 9
Μπράγκα 6
Παρτιζάν 0

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε