Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Σπουδαίο διπλό για τον Λεβαδειακό που βλέπει… σωτηρία

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού οι Βοιωτοί επικράτησαν και του Αστέρα στην Τρίπολη με 1-0 και πλέον οραματίζονται την παραμονή στην κατηγορία.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έσπασαν το εντός έδρας αήττητο του Αστέρα και πλέον βρίσκονται μόλις ένα βαθμό πίσω από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το γκολ του Σουμπίνιο στο 33′ αποδείχθηκε χρυσό για τους Βοιωτούς που κράτησαν το μηδέν παρά τις ευκαιρίες του Αστέρα στο δεύτερο μέρος.

Η σημαντικότερη στιγμή των γηπεδούχων ήρθε στο 78′, όταν ο Περόνε από τη μικρή περιοχή δεν κατάφερε να νικήσει τον Κυριακίδη που έκανε μεγάλη επέμφαση.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν με 10 παίκτες το ματς αφού ο Ναπολεόνι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στις καθυστερήσεις του ματς.

Αστέρας Τρίπολης: Χακόμπο, Αργυρόπουλος (46′ Μπρέσκα), Αλβάρεζ (81′ Ναβάρο), Πουλίδο, Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Τσαμπούρης, Ράγιος, Περόνε, Χούλι (59′ Σολάκης).

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Τόμας, Μεντί, Λισγάρας, Μουλόπουλος, Κόρμπος, Ζησόπουλος (70′ Μελισσάς), Πόποβιτς, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Βασιλείου (79′ Αλεξίου).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε