Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Σπουδαίο “διπλό” του Εργοτέλη στο Βόλο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Εργοτέλης ξεπέρασε το σοκ από την ήττα στην πρεμιέρα, κυριάρχησε για 70 λεπτά στο Βόλο και πήρε σπουδαίο τρίποντο με 1-0. Ο Μπούντιμιρ το μοναδικό γκολ του αγώνα. Ο Δασκαλάκης ήταν ο φύλακας – άγγελος των Κρητικών.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεβργίου στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και για 70 λεπτά είχε την υπεροχή. Ο Μπούντιμιρ στο 67′ με κεφαλιά νίκησε τον Γιακούποβιτς και σημείωσε το γκολ που έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση.
Οι γηπεδούχοι άργησαν να ξυπνήσουν και όταν το έκαναν βρήκαν απέναντι τους έναν εκπληκτικό Δασκαλάκη. Ο τερματοφύλακας των Κρητικών αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις και κράτησε το μηδέν.
 
Οι δύο ομάδες πλέον έχουν από τρεις βαθμούς. Οι Βολιώτες πέταξαν στα σκουπίδια την εκτός έδρας νίκη επί του Πανιωνίου, ενώ οι Κρητικοί ρέφαραν τη γκέλα στην πρεμιέρα.
 
Ολυμπιακός Βόλου: Γιακούποβιτς, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Τόμας, Ζέλεσι, Ρίκκα (69′ Σολάκης), Μόνχε, Ουμπίντες, Ζαραδούκας, Μπρέσκα (52′ Ρόκας), Καμπάνταης (52′ Μάρτιν).

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Ρομάνο, Γιαλούσης, Χίμπλινγκερ, Τζούνιορ (65′ Ορφανός), Ρουμπάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ (90′ Βερπακόφσκις), Μπέτο, Αλεξόπουλος, Ολίσε (78′ Φραγκουλάκης)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε