Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Σπυρόπουλος: Ήθελα να μείνω και έμεινα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Για την απόφαση του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό αλλά και τη νέα σεζόν μίλησε ο Νίκος Σπυρόπουλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Σπυρόπουλου στην εφημερίδα “SportDay” :

Πώς αισθάνεσαι που έμεινες τελικά στο Παναθηναϊκό;

«Είμαι χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τον Παναθηναϊκό. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον κ. Φερέιρα και θα δώσω τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, σ’ αυτό το νέο ξεκίνημα».

Η επιθυμία του Φερέιρα να παραμείνεις έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου, παρά τη μείωση;

«Είχα πει στη διάρκεια της περασμένης σεζόν ότι θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως τι θα πει ο προπονητής, όποιος κι αν ήταν. Τότε δεν γνώριζα την επιλογή του Φερέιρα. Σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι ήθελε να με κρατήσει στην ομάδα. Εγώ πάντως ήθελα να μείνω κι αυτό έγινε».

Εχεις ζήσει την παλιά εποχή στον Παναθηναϊκό, τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό, αυτόν που είχε κι έχει οικονομικά προβλήματα και τώρα θα βιώσεις μία νέα προσπάθεια από τη διοίκηση… Ενα σχόλιο;

«Το νέο εγχείρημα που επιχειρείται είναι δύσκολο. Οι άνθρωποι που το εμπνεύστηκαν όμως, πέτυχαν πολλά σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι ενθαρρυντικά για το μέλλον όσα έχουν κάνει μέχρι στιγμής».

Για σένα και τη νέα προσπάθεια τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο;

«Γνωρίζει ο κόσμος ότι πάντα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Οσο για τη νέα προσπάθεια, βασίζεται στη βοήθεια του κόσμου. Ελπίζω να σταθεί δίπλα στη διοίκηση και στην ομάδα όλη τη χρονιά. Δεν χρειάζονται πολλές υποσχέσεις».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε