Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στα 75 εκ. ευρώ θα φτάσει το έλλειμμα του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που παρουσιάσε η εταιρεία Deloitte σε στελέχη του Παναθηναϊκού για το έλλειμμα του συλλόγου την επόμενη τριετία. Επιφυλακτικοί είναι οι πράσινοι αφού έχουν εντοπίσει παραλείψεις στην έκθεση.

Σύμφωνα με την Deloitte ο Παναθηναϊκός θα μπαίνει μέσα 25 εκατομμύρια ευρώ κάτι που αν επαληθευτεί θα αλλάξουν πολλά στο σχεδιασμό της ομάδας.

Στελέχη πάντως της ΠΑΕ, στα οποία έγινε η παρουσίαση της έκθεσης, έχουν παρατηρήσει ότι υπάρχουν αρκετές παραλείψεις και αυτό τους κάνει να αισιοδοξούν.

Η εταιρεία υπολογίζει ότι τα έσοδα από το Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη σεζόν θα είναι 12 εκατομμύρια ευρώ ποσό πολύ μικρότερο από αυτό που θεωρούν ότι θα εισπράξουν οι πράσινοι. Δεν έχουν υπολογιστεί πριμ βαθμών αλλά και τα εισιτήρια…

Από εκεί και πέρα δεν έχουν λάβει υπόψην τους το μπάτζετ, δηλαδή τα χρήματα που θα διαθέσουν οι μέτοχοι, αλλά και πιθανή πώληση κάποιων ποδοσφαιριστών.

Ακόμα και έτσι πάντως τα όσα άκουσαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού δεν ήταν σίγουρα θετικά. Όλα αυτά θα ληφθούν υπόψην και θα συζητηθούν στο κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο το οποίο πάντως θα γίνει μάλλον προς τα τέλη Μαΐου ενώ αρχικά η σκέψη ήταν να γίνει αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε