Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Στα Αστέρια

Στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας ανέβηκε ο Αστέρας, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-0 την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων, την ξεπέρασε στην βαθμολογία και ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Η Ένωση δεν κατάφερε σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς να πάρει το τρίποντο. Βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση της νίκης. Στο 62′ ο Μπλάνκο πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Μπάγεβιτς: Δεν υπάρχει κάποιος να μου πει να φύγω

Αποδοκιμασίες οπαδών κατά των παικτών

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα. Στο 10ο μόλις λεπτό ο Τσέζαρεκ πάσαρε στον Έντερ και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Σάχα και να βάλει μπροστά στο σκορ την ομάδα του.

 
Η ΑΕΚ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα όμως το σουτ του Λεονάρντο στο 15΄βρήκε την πάνω πλευρά του δοκαριού.
 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά και το δεύτερο ημίχρονο. Στο 50′ ο δημιουργός του πρώτου τέρματος Ντάνιελ Τσέζαρεκ έγινε εκτελεστής δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του.
 
Η Ένωση που είχε πολλά προβλήματα, λόγω της γαστρεντερίτιδας, θα μπορούσε να ξαναμπεί στο ματς αλλά στο 62′ το γκολ που πέτυχε ο Μπλάνκο ακυρώθηκε λανθασμένα από τον βοηθό που υπέδειξε τον Αργεντινό σε θέση οφσάιντ.
 
Ο Μπλάνκο στο 70′ έπιασε κεφαλιά ωαράκι αλλά ο Αναστασάκος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
 
Ευκαιρίες είχε και ο Αστέρας για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ όμως ο Έντερ στο 72′ δεν μπόρεσε να παραβιάσει για τρίτη φορά την εστία του Σάχα.

Η τελευταία ευκαιρία της ΑΕΚ χάθηκε στο 90′ με τον Αναστασάκο να σταματάει τον Παυλή.

 
Ο Αστέρας ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ξεπερνώντας την ΑΕΚ που πλέον βρίσκεται στην έβδομη, με μόλις μία εκτός έδρας νίκη στον πρώτο γύρο.
 
Αστέρας Τρίπολης: Αναστασόπουλος, Αργυρόπουλος, Ρόκας, Λαζαρίδης, Μαρσέλο, Φυτανίδης, Μπαστία, Καρέρα, Ουντόζι (88′ Λαμπρόπουλος), Τσέζαρεκ, Έντερ (83′ Λαδάκης).

ΑΕΚ: Σάχα, Αραούχο, Γεωργέας, Γιάχιτς, Ζεράλντο, Καφές, Ενσαλίβα (55′ Ιορντάκε), Λεονάρντο (65′ Παυλής), Ταχτσίδης (80′ Χέρσι), Μαντούκα, Μπλάνκο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε