Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Στα δικαστήρια Ολυμπιακός – Γκαλέτι!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Άδοξο τέλος αναμένεται να έχει από τον Ολυμπιακό ο Λουτσιάνο Γκαλέτι. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να προχωρήσουν σε καταγγελία του συμβολαίου του Αργεντινού μετά το νέο “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις.

Ο Γκαλέτι έχει πάρει ήδη 850.000 ευρώ και του προσφέρονται άλλα τόσα από την ΠΑΕ για να λύσει το συμβόλαιο του (όσα δηλαδή προέβλεπε το περσινό του συμβόλαιο). Ο εκπρόσωπος του παίκτη αν και αρχικά ήθελε την εξόφληση του συμβολαίου (6 εκατ. ευρώ) μετά το ραντεβού που έγινε την Πέμπτη έπεσε στο 1 εκατ. ευρώ επιπλέον.
 
 
Η διαφορά κρίθηκε μεγάλη για να “γεφυρωθεί” και ο Ολυμπιακός πλέον θα πάει στα δικαστήρια για να λύσει τις διαφορές του με έναν παίκτη που αγαπήθηκε όσο λίγοι στο “λιμάνι”.
 
 
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
 
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αισθανόμενη την υποχρέωση να ενημερώσει το σύνολο των φιλάθλων της ομάδας αναφορικά με την υπόθεση της λύσης της συνεργασίας της με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, επισημαίνει τα ακόλουθα:

Είναι σε όλους γνωστό ότι η Διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να νιώσει ο ποδοσφαιριστής την απαιτούμενη ασφάλεια και συμπαράσταση καθ’ όλη τη διάρκεια των ιατρικών του εξετάσεων. Στη συνέχεια η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όταν πλέον ιατρικά διαπιστώθηκε οριστικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να συνεχίσει να αγωνίζεται, συνομίλησε με τον παίκτη προτείνοντας του μία συναινετική λύση του συμβολαίου του.

Δυστυχώς, μόλις πρόσφατα ο νόμιμος εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή κ. Vicente Montes απαίτησε εκ μέρους του πελάτη του, την καταβολή του συνόλου των αποδοχών του μέχρι τις 30/06/2013, προκειμένου να λύσει το συμβόλαιο του.

Δεδομένου ότι η παραπάνω προσέγγιση του θέματος από τον νόμιμο εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή είναι εντελώς αντίθετη από την οπτική που η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αντιμετώπιζε το θέμα όλο αυτό το διάστημα και σε κάθε περίπτωση εκτός πραγματικότητας η Π.Α.Ε. είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη σύμβαση με τον ποδοσφαιριστή και να προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την προάσπιση των συμφερόντων του συλλόγου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε