Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Στα “ερυθρόλευκα” ο Τάτος – “Τελειώνει” σύντομα ο Ουρτάδο

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Ολυμπιακός απέκτησε και επίσημα τον Έλληνα μέσο από τον Ατρόμητο και ταυτόχρονα ανακοίνωσε τον δανεισμό του στην ομάδα του Περιστερίου για ένα έτος. Στην τελική του ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα της αποχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο.
Προπονήθηκε κανονικά ο Μέλμπεργκ

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στρέψει την προσοχή του στην υπόθεση του Ζαν Μακούν, ωστόσο πριν τον Καμερουνέζο προχώρησε στην απόκτηση του Ανδρέα Τάτου.

 
Ο παίκτης θα ανήκει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια στους “ερυθρόλευκους” και φέτος θα αγωνίζεται στον Ατρόμητο ως δανεικός.
 
“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τάτου από τον Ατρόμητο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ατρόμητο για ένα χρόνο”, αναφέρει η ανακοίνωση του πρωταθλητών Ελλάδας.
 
Όσον αφορά τον Μοϊσές Ουρτάδο, όλα δείχνουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν από τους πρωταθλητές Ελλάδας, καθώς οι συζητήσεις των ιθυνόντων της πειραϊκής ΠΑΕ με τις Ράγιο Βαγιεκάνο και Ξαμάξ, οι οποίες φέρονται να έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του, κορυφώνονται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε