Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Στα ημιτελικά με συνοπτικές διαδικασίες ο Πανελλήνιος

Ο Μπλάκνεϊ κέρδισε κατά κράτος τη μάχη από τον Μονρό
Ο Μπλάκνεϊ κέρδισε κατά κράτος τη μάχη από τον Μονρό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Πανελλήνιος έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα ημιτελικά των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ μετά την άνετη νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 80-66.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η ομάδα του Ηλία Ζούρου πήρε και τη δεύτερη νίκη που χρειαζόταν και έγινε η πρώτη ομάδα που εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Οι Ολυμπιονίκες έχασαν το προβάδισμα μόνο στη δεύτερη περίοδο όταν τραυματίστηκε ο Όουενς. Έστω και χωρίς τον Αμερικανό ο Πανελλήνιος συνήλθε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε με σχετική ευκολία στο τελικό 80-66 αλώνοντας την Πυλαία.

Πρωταγωνιστές για τους φιλοξενούμενους οι Παπαμακάριος, Μπλάκνεϊ που σημείωσαν από 15 πόντους. Από την άλλη διασώθηκε ο Γκετζέφσκι με 18 πόντους.

Στο τέλος του αγώνα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο εκφράζοντας τη δυσαρέσκεια τους για την κακή εμφάνιση της ομάδας.

Δεκάλεπτα: 21-27, 42-37, 52-56, 66-80

ΠΑΟΚ: Μονρό 11, Καυκής, Γκρέγκορι 5, Ταπούτος 5, Χέλιγουελ 2, Ντελινινκάιτις 5, Δεμερτζής, Καλαϊτζίδης, Παπαδόπουλος 13 (10 ριμπ.), Γιαννακίδης, Ντρόμπνιακ 7, Γκετζέφσκι 18.

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος, Παπαμακάριος 15 (6 ριμπ.), Χαραλαμπίδης 12, Καλαϊτζής 4, Όουενς 4, Σμιθ 13, Πέτρουλας, Όστοϊτς, Μπλάκνεϊ 15, Κολώκας, Ντέιβις 8, Βουγιούκας 9.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε